На 24 януари 2019 да почерпят

Тръмп призна Хуан Гуайдо за временен президент на Венецуела

Путин и Ердоган обещаха да довършат „Турски поток“ до края на 2019 г. Двете страни ще засилят сътрудничеството си за стабилизиране на Сирия

И уискито жертва на Брекзит без сделка Производители предупреждават за оскъпяване на напитката и проблеми с износа й

Русия представи ракетата „нарушител“ на пакта със САЩ 9М729 накара Вашингтон да обяви, че излиза от подписания през 1987 г. договор с Москва

Швейцарският WWF с намеса в държавната политика за туризма „Зелената“ офшорка пробутва на Министерския съвет стар и манипулативен доклад за Пирин. Вместо ски предлагат археологически екскурзии и фото разходки

Висока лавинна опасност през следващите дни, ПСС съветва да бъдем внимателни в планината

Здравето опасно за българските лекари Поне четири са нападенията в спешни центрове последните дни

Ердоган: Развитието на отношенията между Русия и Турция влияе позитивно на регионалната сигурност

Депутатите узакониха проверки на публикации (обзор) Комисията за защита на личните данни има право да влиза в медии и да рови в компютрите на журналистите

Осигуряване след пенсиониране и облекчения за деца

Нинова покани Ахчиева в телевизията на БСП

3 млн. души губят акциите си от приватизацията АИКБ настояват да се оттегли предложението

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 януари 2019

Българско дружество купи банка в Молдова Холдинг “Доверие” взима 64% от Moldindconbank

Качеството на храната обсъждат учени от 15 държави на научен форум в Пловдив

Качеството на храната, иновации в науката, техниката, технологиите и биотехнологиите анализират този уикенд в Пловдив учени от 15 държави на двудневна научна конференция. Домакин на академичния форум „Хранителна наука, техника и технологии 2017” е УХТ (Университетът по хранителни технологии), а участие в конференцията вземат над 120 делегати, които презентират над 130 научни изследвания.

„Науката и образованието са безспорни фактори за растеж и икономическо развитие. Ежегодното провеждане на научни конференции в Университета по хранителни технологии е нашия принос за утвърждаване на водещата позиция на науката и образованието в съвременния икономически, стопански и духовен живот на страната”, посочи в приветствието си към участниците и гостите на форума ректорът на УХТ-Пловдив проф. д. т н. инж. Кольо Динков.

В четирите тематични направления на конференцията пленарни доклади изнесоха поканените лектори – проф. д-р Рейнолд Карле (Германия), проф. д-р Паскал Деграф (Франция), проф. д.т.н. Румен Кунчев (Технически университет – София) и проф. Черубино Леонарди (Италия). В началото на конференцията с почетен знак и грамота бяха отличени преподаватели от Университета по хранителни технологии, придобили научната степен „доктор”.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. А защо не са поканили и всезнаещата докторка Людмила Емилова,да посмуче малко знания?Ах,какъв жесток пропуск!!!!!!!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.