Николина Ангелкова се срещна с Андрю Форбс, законодателен директор към Сената на САЩ

Общинската управа на Свищов настоява за бюджетна субсидия на Стопанската академия Общинарите обявиха подкрепата за висшето учебно заведение в декларация

Нов силен трус е усетен в Пловдивско

Пра-правнукът на смелия журналист Макгахан хареса Велико Търново за бъдещ дом

Собственикът на “Енерго про” за продажбата на ЧЕЗ в България: Повече от 20 години съм работил в Източна Европа, никога не съм срещал нещо такова

Хайтови продължават войната за Левски

Заради наводнен манеж отлагат кушиите на Тодоровден във Варна

Честванията по повод 26 години от обявяването на НП „Рила“ за защитена територия продължават

Илияна Йотова: България наложи Западните Балкани в политиката на ЕС

“Инерком груп” купува бизнеса на ЧЕЗ в България за 320 млн. евро

Николай Николов: Защо кметът Фандъкова не иска да отговори на въпроси за небостъргачите на НИКМИ?

Сменяме само старите касови апарати Произведените през последните две години машини ще имат нужда само от обновяване на софтуера

Сергей Лавров: НАТО ще принуди балканските страни да приемат философията на противопоставяне Алиансът не е в състояние да отговори на терористичната заплаха, посочи външният министър

Финансовият министър Владислав Горанов е поискал обяснение за драстичните разминавания в сметките на НЗОК

Стоян Александров пред “Труд” за обвиненията в лихварство: Нямам никакъв коментар

Качеството на храната обсъждат учени от 15 държави на научен форум в Пловдив

Качеството на храната, иновации в науката, техниката, технологиите и биотехнологиите анализират този уикенд в Пловдив учени от 15 държави на двудневна научна конференция. Домакин на академичния форум „Хранителна наука, техника и технологии 2017” е УХТ (Университетът по хранителни технологии), а участие в конференцията вземат над 120 делегати, които презентират над 130 научни изследвания.

„Науката и образованието са безспорни фактори за растеж и икономическо развитие. Ежегодното провеждане на научни конференции в Университета по хранителни технологии е нашия принос за утвърждаване на водещата позиция на науката и образованието в съвременния икономически, стопански и духовен живот на страната”, посочи в приветствието си към участниците и гостите на форума ректорът на УХТ-Пловдив проф. д. т н. инж. Кольо Динков.

В четирите тематични направления на конференцията пленарни доклади изнесоха поканените лектори – проф. д-р Рейнолд Карле (Германия), проф. д-р Паскал Деграф (Франция), проф. д.т.н. Румен Кунчев (Технически университет – София) и проф. Черубино Леонарди (Италия). В началото на конференцията с почетен знак и грамота бяха отличени преподаватели от Университета по хранителни технологии, придобили научната степен „доктор”.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. А защо не са поканили и всезнаещата докторка Людмила Емилова,да посмуче малко знания?Ах,какъв жесток пропуск!!!!!!!

Отговорете