Кейти Прайс фалира

Риалити звездата е готова да влезе в ареста.

Предпочете да отиде на лифтинг в Турция, вместо да се яви в съда

Грози я арест и конфискация на имуществото

Риалити звездата и майка на 5 деца, скандалната Кейти Прайс, тъне в дългове и за да ги изплати, взема много противоречиви решения.

Светът на шоубизнеса е жесток - вчера си на върха на славата, а днес вече плащаш за грешките от миналото. Такава е съдбата на бившия модел и риалити звезда Кейти Прайс. Тя често влиза в гръмките таблоидни заглавия и участва в безкрайни съдебни процеси. Поредният обрат в живота на Кейти ни кара да се чудим докъде може да стигне човек, за да избегне финансовия крах.

В началото на август 46-годишната Прайс и нейната приятелка Лу Андерсън отлетяха за Турция, за да “освежат” лицето си (да получат поредния лифтинг, шести за Кейти). Лу, между другото, отбеляза на страницата си в социалната мрежа, че отива там за коремна операция, а Кейти потвърди това с ентусиазиран коментар: “Да, Турция, отиваме”.

Междувременно в Лондон съдебният изпълнител най-вероятно се взираше невярващо в празния стол, на който трябваше да седи Кейти. Съдия Катрин Бъртън отбеляза, че Прайс е получила “много ясни предупреждения” да присъства на изслушването за фалит. Пренебрегвайки съда, звездата рискува свободата си.

Кейти трябваше да се справи с финансовите си задължения, защото именно те я доведоха до ръба на фалита на два пъти - през 2019 г. и през 2024 г. Но вместо да отговаря на въпроси в съдебните зали, тя избра турски клиники и фотосесии на плажа.
Съдия Бъртън, която нареди ареста на звездата, подчерта, че постъпката на Кейти не е извършена “несериозно”. Като се има предвид скандалната репутация на звездата и нежеланието є да сътрудничи, заниманията є по разкрасяване успоредно с процеса изглеждат подозрителни.

Удивително е колко бързо всичко може да рухне. Някога притежателка на 45 милиона паунда, сега Кейти се бори да свързва двата края. След първата вълна на фалит през 2019 г. звездата дължеше на данъчната служба почти 762 хиляди паунда. Наскоро тя беше принудена да напусне известното си имение на стойност 2 милиона паунда, което, между другото, є беше отнемано няколко пъти.

През последните години Кейти направи втора ипотека върху имението си, а месечните є вноски възлизат на внушителните 12 300 паунда. Въпреки всичките є усилия - от телевизионни риалити предавания до пускане на пазара на козметика - тя продължава да тъне в дългове. Как да се реши тази трудна ситуация? Майката на пет деца уверено отговаря: ще отиде в ареста.

В последно време много звезди се оказаха на ръба поради финансови сътресения и психологически натиск. Кейти не прави изключение. В интервю за Channel 5 News тя призна, че се бори с депресия и дори с мисли за самоубийство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица