Кенан Имирзалъолу чака първо чедо

Кенан Имирзалъолу и Синем Кобал.

Йозджан Дениз пак ще се жени за бившата си

Екранният Езел ще има щерка

Актьорската двойка Кенан Имирзалъолу и Синем Кобал чакат появата на първото си дете. Стана известно, че актрисата е бременна в четвъртия месец.

Миналата година се носеха слухове, че Синем преживяла спонтанен аборт, но звездната двойка отрече тази новина. Този път обаче няма лъжа - Кенан и Синем са в очакване на първа рожба и дори полът вече е известен - момиче! В момента щастливите родители избират име за дъщеря си.

Звездата от “Езел” и “До последен дъх” - Кенан Имирзалъолу, лично потвърди новината, че скоро ще стане баща. Актьорът призна, че е много развълнуван и радостен и с нетърпение очаква момента, в който ще може да гушне дъщеря си в обятията си.

Синем Кобал и Кенан Имирзалъоглу вдигнаха тежка ориенталска сватба на 15 май 2016 г. на остров Джунда. Булката на Кенан успешно съчетава ролите си в киното и работата си на модел. Участва не само в различни турски филми и телевизионни поредици, но се появява и в много реклами в Турция. Кенан Имирзалъоглу, освен с участията си в различни роли на поредица филми и телевизионни сериали, бе известен и с многобройните си сърдечни завоевания. Но Синем не му отстъпва по любовни връзки. Преди да стане съпруга на Кенан, хубавицата бе гадже на Ибрахим Челиккол, а след това дори сгодена за футболиста Арда Туран.

] Кенан Имирзалъолу и Синем Кобал.
Кенан Имирзалъолу и Синем Кобал.

Междувременно стана ясно, че екранният Фарук Боран от турския сериал “Завинаги” - Йозджан Дениз, отново е заживял с бившата си съпруга Феиза Актан, която е с 20 лазарника по-млада от него. Както е известно двамата се ожениха месец преди раждането на сина им Козей и година след това двойката внезапно реши да се разведе... В крайна сметка актьорът даде на бившата си съпруга 2 къщи, кола и по 12 500 турски лири месечна издръжка. Бракоразводното дело бе решено в рамките на 15 минути, тъй като бе по предварително споразумение. Въпреки това, след месец Йозджан и Фейза се помириха и отново започнаха да се появяват заедно. С избухването на коронавирусната епидемия актьорът заживя в една и съща къща с бившата си жена и сина си Кузей.

Сега стана ясно, че Йозджан Дениз отново направил предложение за брак на Фейза. Това се случило на 30 април - рождения ден на 2-годишния им син Кузей. Двойката щяла да се ожени отново след карантината.

По повод рождения ден на сина си Йозджан Дениз публикува трогателно поздравление в Instagram: “Честит рожден ден, скъпи мой сине! Детето, което украси моя живот. Нека имаш много прекрасни истории, Кузей мой!”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали