Кикбоксьорите на "Шуменска крепост" от ринга в общината

Община Шумен

24 медала спечелиха състезателите

Състезатели от спортния клуб „Шуменска крепост“ гостуваха днес в Община Шумен, прие ги кметът Любомир Христов. Момчетата и момичетата направиха много силно представяне на държавното първенство по кик бокс в стил „лоу кик“.

В състезанието, което се проведе в зала „Арена Шумен“ в последните дни, те спечелиха общо 24 медала и грабнаха титлата в отборното класиране на шампионата. По време на срещата кикбоксьорите показаха и част от завоюваните трофеи.

Кметът Христов поздрави младите спортисти и техния треньор Галин Методиев за успеха. Той им благодари за достойното представяне: „За пореден път показахте, че бойните спортове в града са на много високо ниво. Гордеем се с вас. Пожелавам ви още много победи и завоювани отличия“. Христов поздрави и ръководството на клуба за организацията като домакин на състезанието, което вече се е превърнало в традиционно събитие за Шумен.

За да подпомогне подготовката на състезателите от СК „Шуменска крепост“, кметът заяви, че общинската администрация ще закупи и дари на клуба спортна екипировка и боксови ръкавици за тренировки. Тъй като една част от състезателите не присъстваха на срещата, кметът връчи на Галин Методиев и поздравителен адрес до всички спортисти и треньори по повод отличното представяне в шампионата.

Галин Методиев сподели, че е трогнат от този жест на внимание. От свое и от името на всички състезатели той изказа благодарност към общината за подкрепата през годините и за чудесните условия в зала „Арена Шумен“ по време на провеждането на държавното първенство по кик бокс.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт