Кирил Петков се прави на ударен, но ние не сме

Никой не е казвал, че има среща между Кирил Петков, Бойко Борисов и Алексей Петров. Смешно е Кирил Петков да отрича твърдение, което не съществува. Има среща между бащата на Кирил Петков - Петко, Бойко Борисов и Алексей Петров в централата на ГЕРБ. 

Другите срещи в манастира са между Борисов и Кирил Петков и Асен Василев. Проблемът при тях е, че са направени преди всякакво парламентарно сближаване на двата лагера - още докато в парламента си викаха "мафия" и без знанието и съгласието на ръководствата и членовете на ПП-ДБ. Напълно непрозрачно и недемократично, защото на тези срещи е договорено всичко, което после ни се представи като "сглобка". 

Кирил Петков се прави на ударен, но ние не сме. 

Между другото - говори с патос за образование на невъзможен български език, с което допринася за общата му деградация. Той и Цветан Цветанов трябва да получат академична награда за непоправим принос към унищожаването на българския език. И да се наредят в дългата редица на полуграмотни и нечленоразделни звезди, които станаха доктори на хонорис каузата.....

(От фейсбук, заглавието е на редакцията)

https://www.facebook.com/yavor.dachkov/posts/pfbid0Vwn6bh1yGb5tckhwXAM3dS8EdUX5atRxGVZKMVeYQkuAeAg7sWjRe84rVdba36JUl
Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари