Кола с две деца се преобърна край Шумен

Снимка: Цветелина Георгиева

Мазда, шофирана от 31-годишна шуменка, която возела и двете си деца, се преобърна до Шумен в петък сутринта. Жената и децата й са настанени в болница, но травмите им не са фатални, става ясно от съобщението на полицейски пресцентър.

Сигнал за катастрофата постъпил към 07:35 часа. Към главен път Русе – Варна в близост до пътния възел с пътя Шумен – Силистра /Седми километър/ е насочен екип на сектор „Пътна полиция“. При първоначалните мероприятия е установено, че лек автомобил „Мазда“, с шуменска регистрация, движещ се в посока Шумен е излязъл вляво извън пътното платно и се преобърнал. Превозното средство е управлявано от 31-годишна жена от град Шумен. В автомобила са пътували и нейните деца – момче и момиче на 6 и 9 години. Откарани са за преглед в болницата в Шумен.

По първоначални данни децата са без сериозни травматични увреждания, но са оставени за наблюдение. Жената е с травма на лявата ключица и фрактури на четири ребра вдясно. Поради невъзможност, не е изпробвана с техническо средство за употреба на алкохол. Взета е кръвна проба за химичен анализ.

Работата по случая продължава, изясняват се причините за катастрофата.

Коментари

Задължително поле