Разкриха подпалвач, изпепелил „Лада” на съсед в монтанско село

100 000 лева гаранция за бившия финансов министър Стоян Александров

Утре у нас пристига сръбският президент Александър Вучич

Съдебната охрана в Монтана протестира, раздаваха бонбони

Илияна Йотова връчи български документи на спасителя от Лим Сафет Баличевац

Задържаха петима, докато произвеждат синтетичен наркотик

Поздравихме Кувейт за Националния празник Посланикът у нас Н. Пр. г-н Якуб Ал Атиики даде грандиозен прием в хотел „Маринела”

Юнкер тръгва на балканска обиколка Ще посети Македония, Албания, Сърбия, Босна и Херцеговина и Косово

Китай с мерки срещу стриптийза по време на погребения

Раздадоха вторите Lifestyle Awards Емануела, Константин, Криско, Мегз, Фики и Тита сред големите победители на вечерта

Моу се превръща в бедствие

Стоян Александров с две обвинения за банкови сделки без разрешение

Полицията задържа четирима иманяри Предотвратена е незаконната продажба на ценни монети

Побой между работници в кравеферма завърши със счупена ръка

Будни боляри искат да издигнат паметник на цар Ивайло, закрит мост над Янтра и да позлатят кубетата на Патриаршията в Търново Трите проекта ще струват общо около 12 млн. лева

Колосална комиксова канонада в “Лигата на справедливостта” Надеждите са за поне един милиард долара глобални приходи

“Лигата на справедливостта” е най-масивната глобална премиера на седмицата. Филмът с грандиозен бюджет от около 300 милиона долара има амбицията да бъде един от хитовете на годината, а надеждите са за поне един милиард долара приходи от продадени билети.

37-3

“Лигата на справедливостта” събира супергероите на “Марвел” за колосална комиксова канонада. Ето го и сюжета: “Воден от възстановената си вяра в човечеството и вдъхновен от саможертвата на Супермен, Брус Уейн обединява сили с новия си съюзник Даяна Прайс, за да се изправи срещу още по-голям враг. Заедно, Батман и Жената чудо работят бързо, за да открият и спечелят за каузата си екип от мета-хора, с които да се изправят срещу наскоро събудилата се заплаха. Но въпреки формирането на безпрецедентна лига от герои – Батман, Жената чудо, Аквамен, Киборг и Светкавицата, може да е твърде късно планетата да се спаси от нападение с катастрофални размери.”

Светкавицата е сред най-интересните нови герои. Ето Езра Милър описва своя герой: “Светкавицата е Ринго Стар. Той дразни всички, но всъщност няма конкретен повод за сериозна вражда с никого. Чичо (Аквамен, когото нарича още с гальовното “Fish Curry”) винаги е сърдит. Татко (Батман) също се мръщи (дълго се е борил срещу престъпността!). Жената-чудо е много внимателна, и въпреки че се дразни на Светкавицата, въпреки всичко е много състрадателна.”

Режисьор на “Лигата на справедливостта” е Зак Снайдър, а сценарият е на Крис Терио (”Арго”). В ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джейсън Момоа (Аквамен), Езра Милър (Светкавицата), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Амбър Хърд (Мера), Уилям Дефо (Нуидис Вулко), Дж. К. Симънс (комисар Гордън) и други.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Отговорете