Композитор дари албума си "Приказка сребърнобяла"

Албумът е изпратен за българските училища в Германия, САЩ, Англия, Франция и др.страни

Известният композитор Доно Цветков обяви в социалните мрежи, че прави коледен подарък на всички училища и детски градини, които искат да получат безвъзмездно неговия авторски албум "Приказка сребърнобяла" .

"Откровено, не очаквах толкова голям интерес, което ме направи истински щастлив. Изпратих албума както на училища, детски градини и читалища в цялата страна, така и на училищата на българските общности по света -Германия, САЩ, Великобритания, Франция, Испания, Холандия и още много страни. Това сподели композиторът, който е познат най-вече с едни от най-популярните съвременни български песни за деца: "Ало, ало слънчице", "Роклята на мама","Зайче" и др. 14 от тях вече са включени и в учебниците и помагалата по пеене в българските училища и забавачки. %d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%be-%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%be%d0%b2

Албумът "Приказка сребърнобяла" е с песни, в които познати и обичани изпълнители като Орлин Павлов, Деси Добрева, Наско от БТР, Милица Божинова и Николай Манолов и дует "Мания" пеят заедно с децата от популярното детско шлагерно студио "ДА" от морската столица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България