Президентът Радев: Ако искаме децата ни да растат в страна на знанието и просветата, трябва да сме непримирими към невежеството

Премиерът Борисов пристигна в Рим (СНИМКИ и ВИДЕО)

Вижте подаръците за папа Франциск от премиера Борисов (СНИМКИ)

Бойко Борисов се срещна с китайския посланик Джай Хайджоу

Държавният глава Румен Радев и просветният министър Красимир Вълчев поведоха празничното шествие за 24 май в София (СНИМКИ)

Кирил и Методий създават глаголицата, Климент Охридски – кирилицата В семейството на Солунските братя се раждат общо седем момчета

Кметът Димитър Николов: Честит празник на буквите, бургазлии!

Библиотеката в Монтана получи за 24 май книги на Радичков

Как замалко да ни наложат “еУро” валута България извоюва кирилицата върху парите на Обединена Европа

Новият Civic Type R чупи рекорди Спортният модел на Honda се доказва по пистите като най-бързия сериен автомобил с предно предаване

Солистка на операта грабна наградата на Бургас

28 отбора участваха в турнира по стрийтбол в Павликени

Депутатът Весела Лечева в Раданово: Малките населени места са в периферията на националната политика

Просветният министър на 24 май: Образованието е това, благодарение на което ще пребъдем като общество

Тони Голдуин – внук на киномагнат Актьорът от „Скандал” е наследник на известния продуцент Самюъл Голдуин

Конкурси за директори на предприятия обяви кметството в Търговище

Конкурси за директори на три новосъздадени общински предприятия обяви кметството в Търговище. Ръководните длъжности са за „Детско и ученическо хранене”, БКС и „Обреди”. За първите две тече срокът за подаване на документи, а за третото предприятие е предстоящ след преобразуването му след 1 април.

Кандидатите за директори трябва да са с висше образование и управленски опит. Допуснатите по документи, ще се явят на писмен изпит и интервю, а подробните изисквания са публикувани на сайта на кметството.

Трите новосъздадени предприятия досега бяха със статут на мероприятия и вече се синхронизират с действащото законодателство. Правилниците за устройство и дейността им минават за одобрение през Общинския съвет. Директорите пък се назначават от кмета на Общината, след проведени конкурси. Всички предприятия запазиха дейността си, структурата и предмета на дейност.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.