Край на "Ранна птица" и романа между актьорите

Демет Йоздемир и Джан Яман отричаха да са гаджета

В средата на юли в турските социални медии бе съобщено, че сериала "Ранна птица" с участието на Демет Йоздемир и Джан Яман ще бъде завършен, но феновете на проекта отказваха да вярват в тази новина до момента, в който тя не бе официално потвърдена и от продуцента Фарук Тургут. Според него Gold Film компанията е подписала договор с телевизионния канал Star TV за 52 епизода. Въпреки това, по повод Курбан Байрам, било решено поредицата да бъде финализирана с епизод 51. Въпреки това, турските медии, веднага лансираха и други версии за прибързано закриване на сериала. Една от тях - финансови проблеми на компанията, и телевизионния канал във връзка с напускането на един от основните рекламодатели. От началото на 49-и серия хората от екипа започнали да получават възнагражденията си със закъснение и затова тв-каналът и продуцентите решили да завършат поредицата по-рано от очакваното.

Известният турски журналист Алтунташ Беерс каза, че в последно време основните актьори в "Ранна птица " - Демет Йоздемир и Джан Яман не се разбирали помежду си и това е още една причина за завършване на проекта. Неговата информация бе тиражирана и от други медии. Според тях двамата актьори са се скарали по време на кратка ваканция на Малдивите и преждевременно отпътували за Турция, като Демет продължила отдиха си в Чешме, а Джан - в Мармарис.

Като цяло - освен край на поредицата, приключи и романа между Демет и Джан. Нека напомним, че докато траеха снимките на "Ранна птица", двамата актьори никога не потвърдиха, че между тях съществува романтична връзка и преписваха тези клюки на въображението на медиите. Неоспорима истина обаче е, че с влизането си в новия сериал, Демет Йоздемир скъса с предишното си гадже Сечкин Йоздемир /съвпадението на фамилиите е случайно/ и често се появяваше на светски събития с новия си екранен партньор Джан Яман и демонстрираха повече от колегиални отношения.

Коментари

Задължително поле