Красиви студентки и лекарски драми в нов японски сериал

Японската естетика е във възход на Запад, а особено интригуващи са образите на красиви и нежни азиатки, които насищат популярната култура в Европа и САЩ. От Япония изнасят все повече развлекателен продукт. Пример за още един културен мост е новият японски сериал "Ангели в бяло", който тръгна премиерно в ефира на Bulgaria ON AIR и се излъчва всяка събота и неделя от 20:30 часа.

В сърцето на историята са четири студентки по медицина - Руми, Тоно, Чика и Саеки. Те се срещат за пръв път в специализираното училище и попадат в една група по време на практическите занимания. В продължение на три години студентките си помагат взаимно, но в много случаи и се саботират помежду си. А когато в тези сложни и тревожни отношения се намеси романтичното влечение, тогава лъжите, сплетните и борбата за надмощие стават още по-свирепи.  

 Това, което ги различава от останалите им състуденти по медицина, са истинските причини, които стоят зад постъпването им в академията -  родителски свръхамбиции, отмъщение и лекарска грешка, довела до смърт. 

За Руми работата като медицинска сестра не представлява никакъв интерес, но свръхамбициите и големите очаквания на нейната майка я принуждават да постъпи в учебното заведение, за да спечели одобрението на настойника си.  

Зад мотивацията на Тоно да влезе в медицинската академия стои желанието за отмъщение. С юридическо възпитание зад гърба си, Тоно решава да следва медицина само за да отмъсти на лекар, който допуска грешка и причинява смъртта на сестра й.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали