Красимир Балъков остава във Велико Търново и с „Етър”

„Разговори с мен не са водени, никой не ме е търсил до ден-днешен за националния отбор. Няма такова нещо. Всичко е в сферата на спекулациите. Ако има някой ден нещо свързано с мене, било за който и да е отбор – национален или клубен, бъдете сигурни, че ще бъдете много бързо информирани”, заяви пред журналисти мениджърът на „Етър” Красимир Балъков.

На нарочна пресконференция той сложи край на спекулациите около спрягането му за нов старши треньор на националния отбор. „Моето име може да бъде замесено само на базата на моите резултати. „Етър” играе хубав, стабилен футбол. Вижда се едно голямо развитие и затова мисля, че името ми може да бъде замесено във всеки един отбор”, допълни той по темата.

Красимир Балъков подчерта, че пред виолетовите е една изключително важна седмица. Те трябва да затвърдят позициите си за първо-второ място в групата и да се класират на полуфинала за Купата на България, което ще е голяма крачка напред за великотърновския футбол.

Дебют в мача с „Верея”, който е утре, на 29-ти март, ще направи един от младите футболисти на „Етър” - Илия Джамов. Извън групата остават Румен Руменов, Фло Боджадж и Крум, заради опасност от наказания преди мача с „Локо” – Пловдив.

„Искам да се обърна към всички фенове по повод мача за Купата, който е във вторник – 2-ри април. Този двубой e от изключителна важност за нас. Затова, независимо че е през седмицата, призовавам да дойдете масово на стадиона и да ни подкрепите. Нека затегнем редиците по трибуните за този мач и върнем шампионския дух на стадион „Ивайло”. Обръщам се към учениците, студентите, курсантите, фирмите, работещите, хората от третата възраст и всички, които обичат да гледат футбол, да дойдат и да ни подкрепят. Подготвили сме много специални и приятни изненади. Очаквам ви на стадион „Ивайло”, където положителните емоции са гарантирани!” – покани публиката Балъков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена