Крафт бири и рок на нов фестивал

Nana&The Gang, RockStage и D2 са сред групите, които ще забият на първия Craft Beer and Rock Fest в Ловеч. Събитието е на 14,15 и 16 юни и обединява естествената любов на хората към бирата и рок музиката.

В сценичната програма ще се включат още местната група от ловеч Daga Music, Sevi и Мирян Костадинов Miry, участник в X-factor през 2014-а година.

Идеята за фестивала е на организаторите от Rainbow Music, Ловеч, водени от желанието си да направят нещо по-различно за града. Николай Димитров, който е сред основните двигатели на цялата организация и представител на книжарница „Дъга“ споделя, че основната цел на събитието е да разкажат повече на хората какво е крафт бира, как се прави, с какво вкусът й е уникален, за културата на това истинско пивоварно изкуство. Специални гости на събитието ще бъдат представители от Асоциацията на пивоварите. Посетителите на феста ще могат да опитат множество качествени крафт бири от България.

Целта на организаторите е да направят феста традиционен и международен, а интерес за участие са проявили пивовари от Полша, Швейцария, Дания, Холандия и др

Фестивалът ще се проведе в двора на бившата казарма. Входът е свободен, но има задължителна консумация от 5 лева.

Коментари

Задължително поле