Вижте кой дойде на откриването на фотоизложбата на Мартин Кейниг (СНИМКИ) Американският фотограф е човекът, който показва на света Валя Балканска и песента „Излел е Делю хайдутин”

Сухи треви и храсти горят край Костинброд

Полицията задържа мъжа, заплашил, че ще взриви мост в Киев

„Дубльор за Ада” пътува към Лондон

Нетаняху пред поражение на вота (ИНФОГРАФИКА)

Овладян е пожарът край летище София

Десислава Атанасова: Съкратеното съдебно следствие ще бъде отменено

Данък „телевизор” влиза в парламента По закон се плаща на електромер - по 3,36 лв. месечно за частни лица и по 14 лв. за фирми

Облагане на заеми между свързани лица

Нетаняху отмени участието си в Общото събрание на ООН заради политическата обстановка в Израел след изборите

Адвокати не харесвали Гешев, ах

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 19 септември 2019

Идва суха и топла есен Чака ни Коледа без сняг

Убийците без право за намаляване на присъдата

ООН ще изпрати експерти, които да анализират атаките над рафинериите в Саудитска Арабия

КРИБ: Лъчезар Цоцорков ще остане завинаги в нашите сърца

Лъчезар Цоцорков ще остане завинаги в нашите сърца като събирателен образ на голям работодател и достоен за възхищение човек, допринесъл много за развитието на миннодобивния бранш в България. Това се казва в съболезнователно писмо на КРИБ до ръководството на „Асарел Медет“ АД и Българската минно-геоложка камара, по повод кончината на изтъкнатия индустриалец.

Изключително горди сме, че сме имали възможността да работим съвместно с един истински професионалист, силно ангажиран с целите и проблемите на българския бизнес, един от първите работодатели станал част от нашата организация.

Отиде си един изтъкнат българин, виден представител на Цоцорковия панагюрски род. Той завоюва множество успехи и награди – не само лични, а за всички нас заедно като народ. Неговият личен пример на социално отговорен работодател с голям принос за развитието на община Панагюрище, постигнал изключителни успехи в развитието на националната икономика като цяло, го прави голям българин, който чрез своя авторитет изгради позитивен образ на бизнеса в България и на страната ни пред света, се казва още в писмото.

6fc88a2c5f8115fec0d446c8f0a4c97a

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Трънският край, който именно с това е ценен, че не е бетониран и не е обезобразен от чудовищни „инвестиции“, скоропостижно ще бъде разрушен и превърнат в негоден за живеене район, ако се разреши проекта за златодобив на „Евромакс сървисиз,“ дъщерна на „Асарел Медет“. Ускорено обезлюдяване поради опасности за здравето от замърсяване с уран и арсен, разрушена инфраструктура от тежката техника на златодобивниците са неминуеми. Последиците ще бъдат необратими за поколения напред, както се оказва, че в много райони на страната, в които е имало мини, хората и до ден днешен пият радиоактивна вода. Мир на прахта на г-н Цоцорков, но дано наследниците му не сложат този грях на душите си!

    1. Най-вероятно по-далеч от жълтите павета не си мърдал, но мнение за живота на хората имаш… И което е по-лошото – искаш да живеят по твоя тертип. Ако си истински българин и патриот, що не вземеш да хванеш автобуса и да мръднеш до Панагюрище? Само 150 километра са. Поразпитай КАК живеят хората, дали са доволни от живота, дали са за или против добива на полезни изкопаеми, ДАЛИ ИСКАТ ИЗОБЩО ТАКИВА< КАТО ТЕБ да им се мешат в живота? Иди, бре! Иди, питай па после налагай собственото си мнение пред тях, ако ти стиска! Щото да те светна, че миньорите лесно палят и яко бият!!!

    2. И само, като допълнение. В България е открита най-старата златна мина в света – край Стара Загора. В България е открито най-старото злато – на 8 хиляди години. Голяма част от културата на траките достига до нас, благодарение на ценния метал… Добре, че в древноста на такива, като теб са им джаскали по един боздуган в темето и са правели това, което трябва! Знаеш ли, че минималната заплата с която ще започнат тези 700 човека ще е над 1000 лева? Знаеш ли, какво означават 1000 лева в край със средна месечна заплата от 750 лева? Знаеш ли, че 700 СЕМЕЙСТВА ще живеят по-добре? Не ти пука, нали? Щото тебе те финансират отвън, за да пречиш. За да не позволяваш на хората да живеят по-добре… Родолюбец може и да си, ама ако родът ти е от Швейцария. Щото от там плащат на безродници, като теб!!!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.