Кристиано едва ли знае къде е Румъния, но местен клуб му предложи да дойде на Балканите за 6 месеца

Португалската звезда Кристиано Роналдо разтрогна договора си с Манчестър Юнайтед, като стана свободен играч преди дни и получава оферти от цял ​​свят. Може би първата официална оферта е от румънски клуб. В момента той е в Катар на световното първенство.

Ако отборът на Ал-Хилал, който играе в Първата футболна лига на Саудитска Арабия, желае да предложи на футболиста договор за два сезона с годишна заплата от 125 милиона евро, румънски клуб му направи предложение да играе в 3-та лига за сума от само няколкостотин евро на месец.

Така отборът на Брашов, който играе в 3-та лига, изпрати на Роналдо, повече на шега, официално предложение, в което съобщава колко пари ще получи известният футболист в следващите шест месеца, ако приеме.

„Ръководството ни предлага договор на Кристиано Роналдо до края на настоящия сезон. Офертата от 516,35 евро (2550 леи)/месец) показва колко сериозни сме в изграждането на отбор, който може да влезе в плейофите на Лига 3 и да атакува промоцията“, се казва в съобщението от клуба. Брашов в момента заема 5-та позиция в класирането на Група 5 на Лига 3, със 17 точки, на 15 зад лидера Блежой. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят