Кристофър Хивю се излекува от коронавирус

Актьорът от “Игра на тронове” благодари на всички фенове за подкрепата

Норвежкият актьор Кристофър Хивю, известен с участието си в “Играта на тронове”, наскоро се присъедини към актьорския състав на втория сезон на “Вещерът”. За съжаление след това стана ясно, че Хивю и съпругата му са заразени с COVID-19, поради което двойката бе принудена да се бори с болестта в изолация от външния свят. Хивю беше една от първите знаменитости, които “имаха късмета” да хванат скандалния вирус, но сега актьорът каза, че той и съпругата му вече са напълно здрави.

“Поздрави! Напълно се възстановихме и се чувстваме чудесно, след като преборихме коронавируса. Най-важното е, че всичко е наред с жена ми Грю Молвър. След няколко седмици под карантина, както и още няколко седмици у дома, когато симптомите изчезнаха, накрая отново сме в безопасност. Имахме късмет, че заболяването беше в лека форма.

Изразяваме нашата любов и най-добри пожелания към всички, за които вирусът се превърна в по-сериозно изпитание. Изказваме нашите съболезнования към всички, които са загубили своите роднини или близки заради коронавируса. Благодаря на всички за вашата подкрепа. Моля, бъдете нащрек, пазете дистанцията и най-важното - не забравяйте да миете ръцете си. Погрижете се един за друг в тези странни времена. Обичайте всички”, написа Хивю на страницата си в Instagram.

Както при всички останали проекти, производството на втория сезон на “Вещерът” беше прекъснато за неопределено време. Премиерата на новия сезон е насрочена за 2021 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес