Крушарски предлага на Ераносян трио бразилци

Собственикът на "Локомотив" (Пд) Христо Крушарски е предложил на старши треньора на отбора Едуард Ераносян да пробва трима бразилци, които му били предложени от бизнес партньори. "Става въпрос за млади играчи под 22-годишна възраст, преминали през отбори от Първа и Втора дивизия на Бразилия.

Едуард Ераносян

Ако Ераносян е съгласен да ги пробва, футболистите да пристигнат още през месец април. В Бразилия ми предложиха да ни ги изпратят за тримесечни проби. Ако треньорският ни щаб прецени, може да ги отпрати и много по-рано или да ги тества и по-дълго, колкото е нужно. Уговорката ни е аз да поема храната и пътните разходи на тримата футболисти, които евентуално ще пристигнат на проби", съобщи Христо Крушарски и допълни, че офертата получил, докато бил в град Масейо, Северна Бразилия.

Христо Крушарски планира да заведе всички футболисти и треньори на "Локомотив" на вечеря в пловдивски ресторант и да ги почерпи за това, че са изпълнили първата за сезона цел - класиране в топ 6 на Първа професионална лига. Босът на тима от "Лаута" е обещал 6-цифрена отборна премия, ако бъде постигната и втората цел и "черно-белите" се класират за Лига Европа. Крушарски е уверил, че до 1 април ще се издължи на всички за забавени заплати от началото на 2017 г. до момента.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ