Към какво се пристрастяват зодиите?

Овен

Кокаин

Винаги сте се дразнили, когато хората са мудни. Как може да им отнема часове за нещо, което се прави за десет минути?!

Вие сте едновременно и свръх самоуверен, и крайно несигурен в себе си.

Ако ще се дрогират, Овните често избират кокаина, защото им „решава” проблема със самочувствието и ги кара да се чувстват мегабързи. Парадоксът е, че докато не се спрете малко да помислите и подредите приоритетите си, ще продължите да пропадате.

Телец

Трева и храна

Управляващата ви планета Венера ви е дарила с търпение, което злите езици кой знае защо наричат "мързел".

Дар от нея е и способността да разпознаете високото качество във всичко, като се почне от храна и напитки и се стигне до бижута и картини.

Така че в тежък момент на скука и безделие вероятно бихте употребили марихуана, стига да я имате подръка - но не бихте си дали труда да си я търсите. За вас най-лесно достъпната и приятна дрога е храната.

Близнаци

Фейсбук

При проблеми от емоционално или екзистенциално естество, вие, Близнаците, си го изкарвате чрез социалните мрежи.

Не става дума само за фейсбук, туитър и т.н., а и за реално физическо общуване с приятели и познати. Бъбрите по най-различни теми - за култура, спорт, бистрите политиката.

Интернет няма да ви измъкне от кризата, напротив, налага се да се откъснете от компютъра и да потърсите утеха в нещо по-сериозно - книги или хоби.

Рак

Хероин

Родените под знака на Рака сте хора, в чиито души витае необяснима печал.

Дори и в най-радостните моменти усещате дълбоко в себе си нежния звън на тъгата. Когато паднете духом, ви се приисква да се оттеглите от света, да се скриете под някой речен камък и там да изкреете.

Затова и сте податливи към хероина, който ви подлъгва с усещането за покой и майчина ласка. Докато истинското ви спасение се крие в невероятната ви борбеност.

Лъв

Шопинг

В мола вие, Лъвовете, нямате спирачки! Трошите парите със замах - скъпи обувки, чанти, коли, електроника, колкото по-луксозно, по-добре. Естествено, че ако сте нещастни, най-бързото лечение за вас е шопинг терапията.

Скъпото ново оперение ви помага да възстановите разклатеното си самочувствие.

Не е така опасно като наркотиците или алкохола. От нея няма да напълнеете, както Телците, които решават проблемите си с храната.

Дева

Кауза

Вие сте грижовни родители, деца и партньори. Поемате отговорност.

На вас може да се разчита, както на това, че слънцето отново ще изгрее. Проблемът е, че когато Девата залитне емоционално, тя има навика да се подпира на една патерица - това, че е нужна на някого.

Вие развивате зависимост към зависимостта на другите от вас.

Затова и често се обвързвате с безпомощни твари - наркомани, алкохолици или слабохарактерни създания.

Везни

Половинка

Везните не се чувствате цели без своята половинка.

Живеете в постоянен вътрешен конфликт. Трагедията ви се състои в сблъсъка на идеалите ви за възпитан, красив и справедлив свят с действителността.

Единственото, което ви се струва достатъчна защита срещу "стрелите на жестоката съдба", е партньорът в любовта.

Но това, което реално ви е нужно, е да намерите вътрешния си мир и да смалите нереалистичните си очаквания към света и хората в него.

Скорпион

Порно

Какво е порното? Секс с най-любимия човек, без опасност от обвързване и произтичащите от това драми, изневери и неприятности.

За един чувствен, но и предпазлив Скорпион като вас често то е най-лесното разрешение на повечето ви проблеми. Вие сте сложна личност, приличате на дълбок кладенец, на дъното на който просветва първичният бульон на огромния ви интелект и необятната ви душевност. Затова ви е трудно да излезете на глава със себе си.

Стрелец

Комар и пиячка

Вие сте оптимистични, вечно жадни за живот, приключения и знания, вечно търсещи истината. Но когато паднете духом, ставате нетърпими.

По тази причина дори и близките ви предпочитат да не сте им пред очите и се радват, когато се запътите към казиното.

Пиянството и хазартът са ви слабост.

От една страна, понеже сте късметлии и обичате риска, а от друга - защото сте социални натури, а пиенето, както е известно, сближава хората.

Козирог

Хапчета

За Козирозите общественото положение е много важно.

Бремето на големите ви амбиции трябва да бъде облекчено по някакъв начин.

Важното е порокът ви да не е очевиден или да не ви отличава от социално приемливото.

Обикновено се спасявате с хапчета и алкохол, но се случва да станете жертва на хранителни разстройства.

Ако откриете вътрешната си стойност, вместо да търсите оценката на обществото, ще живеете много по-щастливо.

Водолей

Видеоигри

Водолеите имате навика да интелектуализирате проблемите си и рядко реагирате интуитивно. Съответно, ако решите да избягате от действителността, начинът ще съответства на тази ви особеност. Видеоигрите ви дават възможност да канализирате емоциите си във въображаем свят.

Другият порок, на който вие, Водолеите, се отдавате, е самонараняването.

По този начин изстрадвате тъгата си, без да се налага да пролеете реални сълзи.

Риби

Алкохол

Като най-емпатичния знак в зодиака вие често падате в капана на нежната си душа. Решенията си вземате под диктовката на емоциите, а не на хладния разум.

Чувствителността ви е толкова голяма, че дори внезапен порив на вятъра е в състояние да ви навее носталгични мисли и да избухнете в сълзи. Както се казва, вие сте си пияни по рождение. Не е леко човек да е толкова добър и жертвоготовен. Затова Рибите използват алкохола за анестезия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп