Мартин Петров поиска отвод на съдия

Спасител на дете стана „Полицай на годината“

Унгарци на протест срещу „поробващ закон“ Парламентът разреши 400 часа извънреден труд годишно

ЕК одобри проекта за модернизация на спешната медицинска помощ, съобщи министър Ананиев

Енрике Иглесиас и Ана Курникова продават къщата си за $4,85 милиона

Премиерът Борисов в Брюксел: Чухме само похвали Тимерманс подкрепил промените за конфискацията на незаконно придобито имущество

Петокласник с приз от „Полицай на годината“

Смядово събира пари за болницата в Шумен

Издирват началника на КАТ – Казанлък

Фондацията зад гей билбордовете пред „Труд“: Това е информационна кампания Планират да поставят пана на видни места в София и в Пловдив

Баневи остават за постоянно в ареста

Георги Кабаков – последният рефер без VAR в турнира

Ахмед Доган стана дядо

Министър Ананиев: Ако бъде приет анекса към националния рамков договор, се надяваме той да бъде подсписан в първите дни на новата година

Тръмп: Никога не съм искал от бившия си адвокат да нарушава закона

Лектори от Турция, Белгия, Испания и Израел участваха във форум на МУ-Пловдив

Снимка: Архив

Медицински университет-Пловдив бе домакин на 4-ия национален ендодонтски форум, организиран от Факултета по дентална медицина (ФДМ) и Българския зъболекарски съюз и фирма „Патриция“ и продължил 2 дни.

В центъра на научния форум беше поставена грижата към пациента, стремежът към професионално обогатяване и израстване на участниците в него.

Активно участие в националната конференция взеха над 150 стажанти и български и чуждестранни студенти от ФДМ, 60 преподаватели и 160 лекари по дентална медицина от цялата страна. Те слушаха лекции, изнесени от експерти от Турция, Белгия, Испания и Израел на тема новите концепции, материали, индикации и приложения в сферата на съвременната ендодонтската микрохирургия. След всяка лекция имаше дискусионен панел с видеозапис на проведени лечения и интерактивна дискусия с участниците.

По време на форума в МУ-Пловдив се провеждаха орални презентации, практически демонстрации и курсове с прилагане на различни терапевтични методи, и постерна секция.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.