„Локо“ (София) взе бивш играч на ЦСКА

Ръководството на „Локомотив“ (София) успя да финализира два входящи трансфера на Коледа. „Железничарите“ подписаха официално с опитния халф Джихат Кямил, играл през есента за „Арда“ (Кърджали). 29-годишният футболист парафира своя договор, след като по-рано този месец разтрогна със „сините“. Той изигра само пет мача за тима от Кърджали. Кямил е бивш играч на ЦСКА, а през годините е носил екипите на „Спартак“ (Варна), „Хасково“ и „Етър“.

В „Надежда“ от пролетта ще се подвизава и младият Цветомир Вачев. Офанзивният футболист си тръгна от „Пирин“ през декември заради финансовата криза, настъпила в клуба. 20-годишният Вачев има 12 двубоя и 3 гола през този сезон.

По-рано този месец столичният тим си върна още един халф – Александър Александров от „Дунав“. Клубът обаче не е приключил със селекцията. „Железничарите“ продължават да търсят нападател. В „Надежда“ вече се разминаха с Димитър Георгиев, който предпочете да премине под наем в „Кариана“ (Ерден). Все още не е изключено обаче Илия Димитров от „Левски“ да облече отново екипа на „червено-черните“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ