Лора и Наско Колев като декори във „Вип Брадър“

Популярните изпълнители не обелват и дума повече от това, което се изисква от тях от Големия брат

Участието на певицата Лора Караджова и рапърът Атанас Колев в риалити шоуто “Вип Брадър” е на път да се превърне в пълен провал. До този момент двамата изпълнители масово са определяни от зрителите и част от съквартирантите като “скучни” и “безинтересни”. Въпреки че към музикалните таланти продукцията е имала големи очаквания, вече 12 дни те не обелват нито дума повече от това, което изисква от тях Големият брат като изпълнение на мисии, или елементарни реплики с другите съквартиранти за битовизми.

Единствените значими прояви на младия варненец на този етап от шоуто са свързани със скандалния гримьор Валентин Кулагин. Още в първите дни на предаването хората, които не са запознати с личността на Колев, веднага разбраха, че той е бил любовник на известната певица Мария Илиева. В словесен двубой с “виновника за красотата в България” Наско си позволи да прояви мнение, като го обвини в неуважение и невъздържаност. Тогава Кулагин не се поколеба и веднага репликира на обидите, като заяви, че варненецът е влязъл в Къщата на Големия брат единствено заради връзката си с по-известна от него жена и че цяла България го знаела като “бившия на Мария Илиева”.

За съжаление характерът на рапъра от тази ситуация не се повтори, поне в редовните епизоди, излъчвани за по-голямата част от аудиторията пред малкия екран. Близък момент до този се случи в един от ексклузивните излъчвания на живо от Къщата след полунощ, когато двамата отново разменяха обиди и имаше опасност от физически контакт.

Лора Караджова почти не отстъпва на колегата си по незабележимост и скучни прояви. До този момент от “Вип Брадър”, тя е участвала в твърде малко интересни моменти то живота на съквартирантите. Интересното при образа на арендби изпълнителката от Къщата е, че противно на очакванията се справя изключително добре в изпитанията и мисиите, поставени им от продуцентите на шоуто.

За сметка на това обаче в другите моменти тя е почти изцяло незабележима, освен когато е в компанията на победителката в предаването за кулинари “Мастършеф” Божана Кацарова. Двете са явни почитателки на чашката и вероятно това е причината да са толкова близки. Всъщност, именно виното помага на Караджова да се отпусне и в едно от извънредните излъчвания на живо след полунощ, след солидна консумация на алкохол, забавляваше групата с певческия си талант.

Коментари

Задължително поле