ЛУКОЙЛ открива нов обект на Кулата с „Щастлива седмица”

От 18 до 25 май - подаръци и изненади за клиентите на новата бензиностанция

В петък, 18 май, най-новата бензиностанция ЛУКОЙЛ, разположена на изхода от България към Гърция в близост до ГКПП Кулата, ще посрещне всички свои клиенти със специални промо-цени, подаръци и изненади. Обектът открива сезона на пътешествията с акцията „Щастлива седмица” до 25 май, през която всеки клиент ще получи специално внимание и възможност да изпробва късмета си в томбола с награди.

През целия ден в петък и в събота, клиентите на новия обект ще бъдат посрещани и обслужвани от мениджърски екипи на Дирекцията по търговските въпроси на компанията, които ще ги запознаят лично с удобствата и богатия асортимент на най-модерния търговски комплекс от веригата.

Той напълно пресъздава основната идея на модерната концепция на бензиностанциите ЛУКОЙЛ – висококачествени горива, комфортна инфраструктура и много повече удобства за отдих. Сред тях са по-големите площи за паркиране, с предвиден паркинг за тежкотоварни автомобили и автобуси, обособени зони за отдих с безплатен WiFi, чардж-зона, външна кафе-зона с водна мъгла за разхлаждане през горещите дни, както и просторни и удобни санитарни помещения, в които е отделено особено внимание за хората със специални нужди и майките с деца.

lukoil_2Преди да продължат по пътя си, тук клиентите могат да отдъхнат с приготвени на място фрешове, топли закуски и богатото меню на международната верига за бързо хранене Hesburger. Докато родителите почиват с чаша превъзходно кафе Baristo, най-малките посетители могат да се позабавляват в детския кът и да поиграят интерактивни игри на специалния тъч-скрийн монитор.

Освен традиционните висококачествени бензин и дизел, комплексът на ЛУКОЙЛ до ГКПП Кулата предлага и пълната гама високоефективни маркови горива ЕКТО, които се грижат за чистотата на двигателя и подобряват работата и експлоатационните му характеристики. Любителите на мощни автомобили и мотоциклети могат да изпробват най-новото гориво от серията – премиум бензина ЕКТО 100 разработен на базата на най-модерни технологии, с многофункционален пакет горивни добавки от последно поколение на американския концерн Afton Chemical.

Бензиностанцията предлага на своите клиенти широка гама масла, сред които иновативната серия от ново поколение ЛУКОЙЛ GENESIS, както и специално масло за автомобили на газ. Тя приема разплащания в евро, както и с фирмените карти на „Лукойл“ и картите за гориво на партньорите й, кредитните и дебитни банкови карти VISA, MASTERCARD, Maestro/Cirrus, БОРИКА. А притежателите на карти от програмата „ЛУКОЙЛ Клуб” ще могат да се възползват от специални промоционални цени за редица стоки от минимаркета, указани с жълти етикети.

Приятна атмосфера и комфорт очаква всеки посетител, за да продължи по пътя си отпочинал и в добро настроение.

Коментари

Задължително поле