Лъвовете със съдбовно запознанство, Рибите да бъдат отговорни към семейните задължения - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Не предприемайте задгранично пътуване с кола. Заемете се със задълженията си и не се опитвайте да измамите ваш колега, който се е представил пред вас различно от вашите очаквания. Не му мъстете. Уговорените делови срещи изискват от вас да сте уверени в исканията си. Не ги отлагайте заради по-маловажни задачи. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимия си. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията му. Романтичните мигове с интимния партньор и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили и с желание за живот.

ТЕЛЕЦ

Въпреки че притежавате отлични знания, не се изкушавайте от начинания. Вашите нови идеи ще ви помогнат да откриете нови възможности за себереализация. Не пътувайте. Не рискувайте и не се занимавайте със съмнителни финансови инвестиции, за да избегнете финансовите загуби и да не предизвикате провала си. Любовните ви отношения са застрашени от проблеми. Не допускайте раздяла. Сексуалният ви живот е проблемен, защото сте обзети от мисли за работата си, които ви пречат да се отдадете на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Съсредоточаването в служебните ви задължения ще даде добри резултати, ако се налага да работите до късно. Не се изненадвайте от липсата на знания при ваш колега. Всички професионални проблеми разрешете, като действате спокойно и внимателно на работното си място. Не критикувайте колегите си. Вечерта се отдайте на активна почивка. Ще изживеете приятни романтични мигове и ще разрешите възникналите лични проблеми. Вечерта отидете на ресторант, за да не губите време с готвене, а след това се отдайте на интимни мигове и приятни разговори на четири очи.

РАК

Днес сте склонни да се доверявате на всичко, което ви казват, а използването на невярна информация ще навреди на авторитета ви. Не сте уверени в силите си. Чувствате се разколебани и нерешителни. Депресията може да ви попречи да видите възможните удари, подготвяни от ваши конкуренти. Следобед се справете с всички семейни проблеми, възникнали през изминалата седмица. Спестете си скандалите. Въпреки разправиите, можете да се отдадете на сексуални удоволствия, които ще заздравят напуканите отношения с интимния ви партньор.

ЛЪВ

Запознанство може да промени из основи вашия живот. Наложете си спокойствие, ако се опитват да ви създават проблеми у дома или на работното място или да ви използват. Денят позволява обсъждане и потвърждаване на договорите, които предстои да бъдат подписани. Трудностите на работното място ще ви предпазят от грешки, а също и от рисковани начинания. Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е отново вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви.За пореден път рискувате да се лишите от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами.

ДЕВА

Сутринта ви се иска да отидете рано на работа, за да не пропуснете важна среща. Не позволявайте на вашите близки да ви товарят със задачи, защото за да им отговорите и кажете дали ще се заемете с тях рискувате да провалите възможността за повишение. Постарайте се да намерите правилното решение за проблемите с вашите нови колеги. Въпреки трудностите семейните ви отношения са хармонични. Вечерта изживейте приятни романтични мигове. Без притеснение се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви избавят от напрежението.

ВЕЗНИ

Главната ви задача е да не пропускате срещата с ваши задгранични партньори, които са пристигнали, за да обсъдите финализиране на договор за съдружие. Успехът е с вас. Нямате причина за притеснение. Ако имате възможност, проведете следобед служебните си срещи. Запазете спокойствие и не прекъсвайте събеседниците си. Чувствата ви са споделени, скъпи жени. Използвайте този факт, за да си възвърнете хармонията в отношенията с интимния партньор. Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори, само защото са погалили егото ви.

СКОРПИОН

Предстои ви натоварен и изпълнен с напрежение ден, заради който може да промените плановете си, ако не съумеете да степенувате задачите си по важност. Ако се занимавате с търговия, успехът е с вас, но не и ако сте наивни. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Овладейте вашата прибързаност. Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачния си партньор и да отидете на ресторант, заради личен семеен празник. Не го разочаровайте. След като се приберете, не бързайте да потъвате в дълбок сън, а се отдайте на сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Предприемете промени и ще се справите с всичките си задачи бързо и успешно. Запознанствата са ви приятни и полезни. Не проявявайте капризи, ако искате нещо от вашите колеги. Ако имате свой бизнес, не ви препоръчвам да обмисляте смяна на работата си или деловите си партньори, но не пропускайте да се вслушате в отправените ви деловите предложения. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Не се колебайте да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Не се впускайте в интимна връзка и сексуални удоволствия с малко познати партньори.

КОЗИРОГ

Денят е добър за себеанализ и осъзнаване на грешките, които ви пречат да постигнете професионалния връх, към който сте се устремили. Предстоят ви сериозни служебни задачи. На работното си място ще имате успех, ако сте разумни. Не липсват и възможности за постигане на финансови успехи. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, ако са сигурни в чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Не пътувайте. Видимо необходими покупки за дома ще ви ядосат и ще излеете гнева си на вашите близки, защото не са се допитали до вас. На работното място се заемете със задълженията си. За тези от вас, които се занимават с проспериращ бизнес не е от полза, ако налагат мнението си насила в днешния ден. В семейството ви не са изключени разправии, заради невъзможност да контролирате емоцията си, но сте в състояние бързо да се овладявате. Не проявявайте ревността си, а ако сте изневерили се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

РИБИ

Бъдете отговорни към задълженията си в семейството, дори и да се налага рано сутринта да сте на работното си място. Не проявявайте агресия към вашите близки, но и не допускайте ви пречат. Не уговаряйте делови срещи, ако не сте подготвили предложенията си и не сте обсъдили всички детайли и нови идеи с колегите си. Вечерта се приберете при любимия и му предложете да излезете на вечеря или на гости. Ще се почувстват поласкани. Можете да създадете романтична обстановка, ако искате да изживеете първите сексуални удоволствия с новите си партньори.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп