Любовница гледа детето на Емануела

Хвали се нагло в социалните мрежи

Певицата изгуби родителски права

Ето поредната жена, отглеждаща сина ми, когато е при “любящия” си баща! На всеки три, четири месеца е различна и съдия Динева прецени, че детето ще се отглежда в добра среда при баща си! България! Това написа попфолк певицата Емануела във фейсбук профила си. Към публикацията тя прикачи и видео, на което се вижда как любовница на Димитър Динев (бивш мъж на певицата) снима втория син на Емануела как си играе и го показа в социалните мрежи.

Атрактивната изпълнителка неотдавна изгуби родителските си права в съдебна битка с бащата на детето. Звездата на “Пайнер” е възмутена как малкият є наследник е оставен на грижите на непозната жена, която не е детегледачка. Във фейсбук Емануела обясни още, че миналата година, когато бащата се е грижил за нейния син Мити, детето е имало здравословни проблеми.

“Сега с каква болест ще ми прибере детенцето, вече ме е страх да предположа! А относно това момиче, позволило си да качва чуждо дете в социални мрежи, разбира се, че ще предприема мерки, както и към “любящия баща”, написа още певицата.

Коментари

Задължително поле