Любовният живот на Туба Бююкюстюн е в криза

Налице е криза в отношенията между актрисата Тюба Бююкюстюн и любовника й - бизнесмена Умут Евирген. Турските медии разказват за тяхна кавга по време на полет със самолет, при което актрисата казала: "Стига вече, писна ми от теб!"

Говори се, че двойка е на етап разделяне.

По-рано Евирген се оплаквал пред близките си, че настроенията на Туба непрекъснато се менят и едва насмогвал с капризите й, а според сайта Lost Secret, двойката наистина преживяла голяма криза.

Още в началото връзката на Туба с бизнесмена тръгна шумно - първо двамата влюбени, скандализираха турците със свои интимни снимки, заснети на плажа, а после Умут нападна журналист, който искаше да ги снима.

Родителите на Туба също не одобриха новия й любим, а самата актриса бе на път да се откаже от актьорството, за да помага в развитието на новооткрития ресторант на Умут Евирген.

Всъщност за последно тя се яви на екрана в „Искрите на отмъщението“, където си партнираше с Къванч Татлъту, след което отхвърляше новопредложени й сценарии.

Чак сега стана ясно, че Туба е приела участие в нов сериал и игрален филм. Говори се, че неин партньор в телевизионната поредица ще е Кенан Имирзалъолу, но красивата актриса искала първо да играе във филма,а след това да снима сериала.

Коментари

Задължително поле