Любо Киров и Deep Zone Project ще веселят варненци в новогодишната нощ

Снимка: Архив

Поп звездата Любо Киров, Deep Zone Project и италианският DJ Fabrizio Parisi ще бъдат част от изпълнителите, които ще веселят варненци на площад "Независимост" в новогодишната нощ, съобщиха от общината.

Купонът на открито започва в 22 ч на 31 декември. На специалната 3D сцена до 2 часа след полунощ ще излязат още победителят във ВИП Брадър Атанас Колев и Константин Трендафилов – Papi Hans. В подкрепа на младите варненски таланти с авторски песни ще се представи Виктория Георгиева, а любими български и чужди хитове ще изпеят Кристина Христова, Габи Петрова и Жанет Светославова, носители на много награди от конкурси и фестивали за поп и рок музика. Купонът ще водят Надя Петрова и Иван Тишев.

По традиция в първите минути от новата 2019 г. небето над града ще бъде озарено от празнични илюминации със светлинно и лазерно шоу, а фолклорен ансамбъл "Варна" ще поведе "Дунавско хоро" на площада.

Освен с грейналата елха и с красивата коледна украса, варненци ще могат да се снимат с интересни ледени фигури и да похапнат вкусни мръвки в къщичките от коледния базар.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България