Лятна поредица с Джан Яман стартира в Турция

Йозге Гюрел и Джан Яман отново са екранни партньори.

Главната женска роля играе Йозге Гюрел

Още със старта на сериала “Господин Грешка”, главният актьор Джан Яман, който стана изключително популярен у нас от поредицата “Свободен дух”, е подложен на шумно обсъждане в социалните мрежи. Феновете на актьора и неговата екранна партньорка - Йозге Гюрел, се отнасят с голямо внимание към новата поредица. Както съобщават местните медии, броят на отрицателните и положителни отзиви е равен. Какви са причините за негативните коментари? Първата е свързана със самата поредица. Един много влиятелен видео блогър, Мурат Сонер, обръща внимание на ниското по принцип качество на летните турски комедийни сериали. Втората причина е самият Яман. Според коментарите, продуцентът Фарук Тургут поел голям риск, когато взел тъкмо Джан в новия проект, след като актьорът направил някои грозни изявления в пресата, като това, че за успеха на една поредица е важно либидото на екранните партньорите и критиките му към известни и обичани актьори в Турция.

Както винаги всичко ще се реши не от шума в социалните мрежи, а от реалния брой зрители на даден сериал, тоест онези прословути рейтинги. Ако хората проявят интерес към проекта, тогава черният PR няма да му навреди, а напротив ще помогне. Ако обаче “Господин Грешка” се провали, тогава цялата тежест на отговорност ще падне върху плещите на Джан Яман.
2019 г. обърна живота на актьора с главата надолу. С излизането на поредицата “Свободен дух”, Джан Яман придоби популярност и извън границите на Турция. Той обаче направи много грешки, които бяха на път да провалят кариерата му. След поредица гафове актьорът най-накрая намери своя път. И колкото и да е странно, карантинният период му помогна в това, като му даде необходимата пауза. Той се зае с самообразование, научи испански, научи се и да танцува танго.

След огромния успех в сериала “Свободен дух”, Яман изпадна в звездна треска, но се съпикяса по време на пандемията. “Опитах се да превърна този период от време в положителен. Чуках на барабани, спортувах, взимах онлайн уроци по танци... “, споделя актьорът.

И така, с нови сили и надежда, актьорът започна работа в сериала “Господин Грешка”. Главната женска роля играе Йозге Гюрел, добила световна слава с участието си в “Сезонът на черешите”. Тя и Джан Яман застават отново един до друг на снимачната площадка като екранна двойка три години след началото на “Горчиво и сладко” - летният сериал от 2017 г., пожънал огромен успех и излъчен в България през 2018 г. С ключови роли в “Господин грешка” ще видим още Гюрген Йоз, Фатма Топташ, Сарпджан Кьороулу, Ляле Башар и други.

На режисьорския стол на “Господин грешка” стои младият Дениз Йорулмазер, работил по-рано като помощник-режисьор в “Малки убийства”. Сценарият пък е поверен в ръцете на Аслъ Зенгин и Бану Зенгин, написали хитови романтични комедии като “Сезонът на черешите”, “Ягодова любов”, “Стая 309” и “Свободен дух”.

Йозгюр (Джан Яман) е млад мъж и собственик на голям ресторант, който не вярва в любовта. Езги (Йозге Гюрел) пък е девойка, изморила се от връзки с неправилни мъже и решена вече да се омъжи. Пътищата на двамата се пресичат по необичаен начин - Йозгюр забелязва неувереността на Езги и решава да я напътства като ментор в отношенията є с противоположния пол, за да успее да привлече мъжа на мечтите си и да се омъжи за него. Всичко обаче се обърква, когато Езги започва да изпитва чувства не към кого да е, а именно към своя ментор Йозгюр...

Коментари

Задължително поле