Майка Монро се снима при Нийл Джордан

Заглавието на филма е „Вдовицата“

Бившата сърфистка и настояща актриса с безкрайно интересното име Майка Монро продължава с ново екранно приключение. Тя е ангажирана за главната роля във “Вдовицата” - дългоочаквания нов филм на прочутия ирландски режисьор Нийл Джордан, който има във визитката си заглавия като “The Company of Wolves”, “Интервю с вампир”, “Играчка-плачка”.

Сега той се завръща след петгодишно отсъствие, последвало не особено радушното приетия “Byzantium” и спирането на сериала му “The Borgias”.

Майка Монр, която стана звезда с независимите жанрови хитове “The Guest”, “It Follows” ще си партнира с Клои Грейс Морец легендарната Изабел Юпер.

Сценарият на филма е дело на Нийл Джордан и Рей Райт („The Crazies”). Действието се развива в Ню Йорк, а историята се фокусира върху Франческа (Морец) – младо момиче, което връща изгубената чанта на по-възрастната вдовица Грета (Юпер) и между двете възниква нетипично приятелство. Скоро обаче, младото момиче открива, че Грета, не е такава за каквато се представя и може да бъде изключително опасна. Майка Монро е в ролята на Ерика, най-добрата приятелка на Франческа, която є помага да свикне с града.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино