Майъм Биалик, вместо да се омъжи, ще отваря кафене

Майъм Биалик и Джим Парсънс бяха двойка в хитовата поредица “Теория за големия взрив”.

Премиерата ще е в края на годината

Звездата призна, че американците не са толкова смешни, колкото британците

Британците са известни с особеното си чувство за хумор и в това се убеди на собствения си гръб звездата от “Теорията на големия взрив” Майъм Биалик, която ще играе главна роля в американската версия на ситкома “Миранда”. На снимачната площадка компания ще й прави Джим Парсънс, с когото изиграха двойка в сериала за блестящия учен Шелдън Купър.

Всъщност, Парсън няма да се появи в кадър, защото този път влиза в ролята на продуцент на продукцията, но приятелските отношения, които се развиха между актьорите през дългите години на съвместни снимки, със сигурност ще помогнат в бъдещата им работа.

В неотдавнашно интервю за Metro.co.uk Майъм каза, че поради пандемията от коронавирус, производството на сериала е спряно, но е на път да се възобнови.

“Очакваме с нетърпение да започнем снимките, а сценариите са наистина добри. Разбира се, всички те са базирани на историята на “Миранда”, сподели актрисата. Тя също призна, че шоуто е силно американизирано и добави: “Не сме толкова смешни като британците, но правим всичко възможно.”

Поредицата разказва историята на не особено привлекателна жена с неуспешен личен живот, която решава да похарчи спестените от родителите є пари за сватбата, за да отвори кафене. И тъкмо когато се е примирила с факта, че ще бъде самотна, се появява нейният приятел от университета, в когото героинята е била влюбена отдавна. Той получава работа в ресторант в съседство.

Заснемането на сериала ще се проведе в Лос Анджелис, а премиерата е предварително насрочена за края на тази година.

Коментари

Задължително поле