Маколи Кълкин ще прави луд секс с Кейти Бейтс

Всеки сезон от поредицата има своя тема.

Холивудската звезда се присъединява към актьорския състав на „Зловеща семейна история”

Снимките на десети сезон ще се забавят

Повечето от сюжетните линии в поредицата са взети от реалния живот

] Маколи Кълкин
Маколи Кълкин

Феновете на сериала „Зловеща семейна история” бяха много изненадани когато в интернет се появи информация, че към актьорския състав на десети сезон ще се присъедини популярният холивудски артист Маколи Кълкин. И въпреки, че проектът все още е обвит в мистерия, създателят на шоуто Райън Мърфи разкри една шокираща подробност.

В интервю за „E! News” продуцентът призна, че винаги е харесвал работата на Кълкин и затова, докато размишлявал над десетия сезон на „Зловеща семейна история” в главата му се породила щура идея, а единствения човек, който бил способен да я реализира е именно Кълкин. Мърфи каза още, че обикновено не показва сценария на актьорите предварително, но в този случай направил изключение.

„Разказах му за героя и казах, че ще прави луд секс с Кейти Бейтс и всичко останало”, сподели Райън. И в отговор чул думите, на които разчитал. „Маколи каза, че е „роден да играе тази роля”, така че веднага подписа договора.” Радвам се, че той се озова в моя свят. Искам да направя много неща с него, защото той е очарователен и интересен, има душа”, каза още Мърфи за Кълкин.

Между другото, според продуцента, целият сценарии е „написан”, но производството се бави заради пандемията от коронавирус.

„Чакаме да приключи кризата”, заяви той. Наскоро в интервю за The Wrap Райън също така призна, че темата на все още неназования сезон може да се промени, тъй като първоначалната му идея изисквала снимки в по-топлите месеци на годината. Със сигурност обаче е ясно, че темата този път ще бъде свързана със водата. В своя Instagram, Райън публикува снимка, на която се вижда морска повърхност и ръце, прилепнали към брега.

Поредицата е базирана на различни истории на ужасите - от обитавана от духове къща и вещици до клоун убиец и вампири. Някои от сюжетните линии в поредицата са взети от реалния живот. Така например вуду кралицата от Ню Орлиънс, изиграна от Анджела Басет, наистина е живяла през 19 век. Хората все още идват на гроба є с надеждата да получат помощ при изпълнение на желанията си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали