Помните ли Касандра? Ето как изглежда Корайма Торес на 51 г. (ВИДЕО)

Теленовелата "Касандра" бе крайъгълен камък във венецуелските сериали и беше в състояние да парализира всичко, докато се излъчваше, това беше силата зад успеха на една от най-гледаните продукции в историята от латино сериалите. Главна женска роля във филма изигра Корайма Торес, която прегърна славата на много млада възраст, пише porlavision.com. 

Когато говорим за сапунени сериали и герои, белязали десетилетия, „Касандра” от 1992 г. е един от тях. Венецуелската актриса Корайма Торес, която е отговорна за образа на главната героиня, която е само на 17 години, спечели одобрението на Делия Фиало, мозъкът зад тази драма.

„Това, което преживях, беше наистина шокиращо за мен“, коментира Торес в интервю с журналиста Луис Олавариета за преживяването на нейната героиня и историята, която „събуди емоции“. „Да достигнеш до толкова много хора с любовна история“ е най-приятното нещо за актрисата. Тя знаеше как да се възползва от възхода си към славата и привързаността на зрителите, като участва в други сапунени опери като: „Dulce Ilusión“, „Lorena“, „The Last Happy Marriage".

Каква е историята зад успеха на "Касандра"?
Историята на млада жена, която е била разменена като бебе и дадена на бедно, номадско циганско семейство, живеещо в цирк, която на 18 се завръща в родния си град, където живее първоначалното й милионерско семейство, и открива истинската си история. Тя плени света със своите 150 серии.

„Касандра” се смята за една от най-влиятелните и успешни сапунени опери в света, тъй като е дублиран на повече от 40 езика.

Повече от три десетилетия след главната роля, която промени живота й, Корайма Торес изживява щастливия си престой в Колумбия с единствения си син Нико. Тя беше омъжена за колумбиеца Нико Монтеро в продължение на 25 години и през 2022 г. обяви раздялата им. „Вече почти никой не ме помни, защото съм стара и грозна“, коментира тя в интервю през 2023 г.

Родената във Валенсия актриса продължава да се занимава активно с актьорство, последната й работа на снимачна площадка беше във Венецуела във филма „Amor en el aire“, романтична комедия, режисирана от Карлос Даниел Малаве.

Няма място, където Корайма Торес дори и на 51 г. да не бъде позната и помнена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали