Малък гайдар разплака всички във „Фермата“

Стартът на оценяването на тазседмичните задачи, които стопаните на „Фермата“ Бети и Ники дадоха на участниците, беше съпътстван от много емоции и сълзи. За щастие, те не бяха провокирани от критики на двойката към работата на фермерите, а от гостът, който се появи с тях в стопанството.

Малкият Станьо развълнува фермерките, които не сдържаха сълзите си, докато го слушаха как свири на гайдата си. Оказа се, че момченцето е голям почитател на „Фермата“ и благодарение на шоуто се е запознал със стопаните Ники и Бети. Самата Бети сподели, че също е плакала, когато за първи път го чула как свири на любимия си инструмент. Тя разказа, че при първата им среща останала много изненадана, когато Станьо й посочил две овцe, които според него не са били издоени. И се оказал прав. Самият той е добре запознат с фермерството, тъй като води точно такъв начин на живот. Когато не язди любимото си магаре и не играе народни танци, малкият музикант помага за отглеждането на животните и работата по градината. Освен това си има и собствено стадо овце, за което се грижи.

Малкият Станьо до такава степен впечатли бесарабската певица Лилия, че тя му предложи като порасне да й стане гайдар. Момченцето веднага прие бъдещия си работен ангажимент.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл