Мацката, тормозила трима футболисти, избегна затвора

Орла Мелиса Слоун, инфлуенсърката, която превърна живота в ад на трима футболисти от Висшата лига, избегна присъда от 10 години затвор след делото, което се проведе по бързата процедура днес. 

Британските медии пишат, че "Дяволът", както се нарече Мелиса, получи присъда от 12 седмици затвор, условно за 18 месеца. Тя ще трябва да плати общо 1100 паунда обезщетение на Мейсън Маунт, Бен Чилуел и Били Гилмор.
В същото време Мелиса получи и забрана да се доближава и да контактува с преследвания от нея футболист, след като имаше интимни отношения с Маунт.

Самата Мелиса поиска от адвоката си да се извини публично на въпросните футболисти за всичко, което е направила, а майка й посочи, че това 22-годишно момиче е пристрастено към социалните мрежи и телефона, с който най-много е тормозело футболистите.
Проблемите за Маунт започнаха след раздяла по собствена инициатива с инфлуенсърката. Виждали се от време на време около шест месеца, но халфът на Челси решил да сложи край. Тогава Мелиса започнала да го „бомбардира“ с настойчиви обаждания и съобщения. Тя не се отказала дори когато била принудена да смени телефонния си номер поради факта, че Маунт я блокирал 21 пъти.

След това тя му изпратила видеоклип, на който плаща £12,99 за нов номер, като отбелязала, че „вече не купува храна, за да може да купи колкото се може повече номера“. Обсебена от Маунт, тя го заплашила с думите "Трябва да ми се извиниш или ще срещнеш „Дявола“.

Звездата на Челси дори се опасявал от потенциалната опасност Мелиса да посети тренировъчния център на "сините", след като не успяла да се свърже с него.

Дошъл ред и на Бен Чилуел. Тя заяви, че го е срещнала, след като са говорили в Instagram и той я поканил на парти в къщата си. Тя дори създала акаунт в тази социална мрежа под името "DevilBaby_10", който използва, за да прави колажи на Чилуел с други жени.

Остава впечатлението обаче, че най-зле се е справил Били Глимор, бившият футболист на Челси, който сега играе за Брайтън. Според него "дяволът" е продължил да го преследва дори когато той премина от Челси в Брайтън през септември 2022 г. Той бил принуден да изтрие всички приятели и роднини от социалната си мрежа, за да не може инфлуенсърката да контактува с тях.

- Не можех да спя и трябваше да пия сънотворни, което по-късно се отрази на представянето ми на терена - каза тогава Глимор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят