Руската лотария пази 3 милиарда рубли непотърсени печлби

Тристайните апартаменти в София са най-търсени Финансират до 90% от стойността

Криско с коментар за нахалните фенове Изпълнителя не е експонат, написа рапърът

Туск: ЕС никога няма да пожелае раздяла с Великобритания без споразумение

Ердоган: Путин подкрепя позицията на Турция за премахването на заплахата от терор по границата

Д-р Неделчо Тотев, председател на НСОБ: Неизплащането на надлимитната дейност ще задълбочи неимоверно кризата в болниците

Премиерът Борисов: Започнаха да се връщат висококвалифицирани кадри от чужбина (ВИДЕО)

10 души са задържани за незаконна сеч при акцията във Велико Търново

Шест години затвор за мъж, застрелял клошар в Търново Мартин Гроздев може да обжалва присъдата в Апелативния съд

Башар Асад посети фронтовата линия за първи път

Шей Мичъл раждала в продължение на 33 часа (ВИДЕО)

Федерацията на ционистите в България с писмо до Борисов: Отстранете Тома Белев от съвета по гражданско общество към МС

Разкриха 51-годишен търновец, крал детски играчки Деянието е извършено на 13 октомври в магазин

20 700 щатски долара задържаха митничари нa Летище София

Мая Манолова дава знаци за истерия

Както “Труд” съобщи миналата седмица, госпожа Мая Манолова започна своята предизборна кампания със серия лъжи по адрес на работата на столичната администрация и досегашния кмет на София.

Вместо да обясни, защо лъже хората и така ли смята да я кара, госпожа Манолова нахвърля нова купчина лъжи, този път срещу вестника.

Което може да означава само, че написаното от нас е вярно и госпожата, пардон, другарката Манолова е изпаднала в лека засега истерия, ругаейки редакцията и плашейки ни със съд и Централна избирателна комисия.

В очевидно истерично състояние другарката Мая си позволява да твърди, че написаното от нас било поръчково и че данните били получени от Столична община, защото имало някаква фраза в първо лице множествено число.

На нашата граматичка ще кажа, че репортерите на вестник “Труд” добросъвестно провериха всичките нейни бомбастични твърдения по документи в различни столични служби и агенции, както изисква занаятът. Изброените нейни лъжи в статията ни бяха разобличени именно от наличието на обективни факти и публични документи, които няма как да бъдат открити в Централната баня.

Те са на разположение именно в структурите на столичната администрация и ако другарката Мая, преди да сипе лъжи, си беше направила труда да се запознае с тях, нямаше да истерясва и да бере срама пред столичани.

Да кажа накрая, че ние в “Труд” уважаваме революционния патос, който струи от кампанията на другарката Манолова. Благодарение на него червената боя в думите и делата й избива все повече.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.