МВР издирва бившия началник на отдел „Охранителна полиция“ в Горна Оряховица Калин Колев

Експолицаят е в неизвестност от 2 октомври

 МВР издирва бившия началник на отдел „Охранителна полиция“ в Горна Оряховица Калин Колев. От няколко години, екслужителят се е лекувал от психично заболяване. Заради това е бил и отстранен от системата на вътрешното министерство.

Калин Колев е в неизвестност от 2 октомври. Преди изчезването си бившият полицай оставил мобилните си телефони, автомобила и ключовете за дома си. Сигнал за случая е подаден в полицията в Горна Оряховица и е предприето незабавно издирване.

От МВР призовават всеки, който има някаква информация за издирвания, да съобщи в най-близкото районно управление и на тел. 112.

„На този етап съмнения имаме за всичко. Знаем, че си е оставил документите в къщи. Без документи е. С конкретно МПС е, но към момента не сме го засекли да се движи по републиканските пътища. Той претърпя някои проблеми преди време. Всичко е възможно. Докато не го установим, или хора, които да посочат конкретика и ние не можем да излезем със становище“, коментира гл. инспектор Мариан Лонгино, началник на РУ – Горна Оряховица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони