Меган Фокс официално е свободна

След повече от 15-годишна бурна връзка красивата актриса Меган Фокс официално е свободна. Новината съобщи съпругът  й - актьорът Брайън Остин Грийн като потвърди, че двамата окончателно са се разделили.

Те сключиха брак през 2010 г., но са двойка от 15 години. От края на 2019 г. По думите му "се опитват някак да не са заедно".
Брайън Остин Грийн обяви раздялата в подкаста си. Самият той не изключва пак да се съберат.  Той каза на своите последователи: „Винаги ще я обичам. И знам, че тя също винаги ще ме обича и това, което сме изградили, е наистина страхотно и специално.”

Актьорът призна, че двамата с Меган все още се събират на семейни празници и са се съгласили, че здравата връзка между тях е жизненоважна за децата им.
Слухове за раздяла започнаха да се въртят, след като Меган беше видяна с партньора си от „Machine Gun“ Колсън Бейкър, но звездата от „Трансформърс“ заяви, че са просто приятели.

Брайън и Меган се запознаха на снимачната площадка на „Hope & Faith“ и започнаха да се срещат през 2004 година. Двойката предизвика критики, защото Фокс беше само на 18 години, а Брайън беше на 30 години.Това не е първият път, когато се разделят. След като се ожениха през 2010 г., Фокс подаде молба за развод през 2015 г. Година по-късно отново се събраха.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица