Мениджърът: Пулев e готов да нокаутира

Кубрат Пулев е мотивиран да нокаутира Райдъл Букър – заяви Боб Аръм, мениджър на Кобрата преди мача с американеца на 9 ноември. - Той дори е готов да се бие за световната титла в тежка категория още днес, но ще трябва да направи последен тест преди това да стане реалност.

Двубоят ще бъде на 11-хилядния стадион по бейзбол „Чукчанси Парк“ в град Фресно, Калифорния, където тренира тимът на „Гризлис“.

Българинът е заложил статута си на официален претендент за титлата на IBF. А битката бе официално потвърдена от „Top Rank“, мениджърската агенция, представляваща интересите на Кобрата.

„Този мач е много важен за мен, особено като се има предвид какво може да загубя, заложил съм всичко – обяви Пулев пред ESPN. - А след сблъсъка очаквам победителя от реванша между Анди Руис и Антъни Джошуа. За мен е без значение срещу кого ще се бия.“

За Кубрат това е втори двубой този сезон, след като през април победи румънеца Богдан Дину в САЩ.

Букър също обяви, че боят е много важен за него. Преди време той е обещаващ боксьор, но го хващат в опит да продаде кокаин за 35 паунда. И отива в затвора са 12 години, връщат се през 2018-а „Това е шанс да покажа на всички, че още ме бива“, каза американецът.

Коментари

Задължително поле