Мерием Узерли с фотосесия дни преди да роди

Турските фенове възмутени от снимките 

37-годишната звезда от телевизионния сериал "Великолепният век" Мерием Узерли се подготвя за раждането на второто си дете - отново дъщеря. Мерием реши да сподели щастливото очакване с фотосесия, резултата от която показа в Instagram.

На снимките Узерли позира в полупрозрачна рокля. На някои кадри е с 6-шестгодишната й дъщеря Лара, която нежно гали корема на майка си.

Актрисата оповести втората си бременност едва през септември - тя избра да крие новината в продължение на няколко месеца. Звездата не говори за бащите на децата им. Тя роди първата си дъщеря от турския бизнесмен Джан Атеш, за когото щеше да се омъжи. Двойката обаче се раздели още преди раждането на дъщеря си. Сега Узерли отглежда Лара сама - Aтеш дори не им помага финансово.

Актрисата все още пази в тайна личността на бащата на второто дете. Каза само, че любовникът й е американец и заради нея се премества в Германия. Според слуховете той вече й предложил брак и тя приела.

Междувременно турските фенове на актрисата  оцениха "бременната" й фотосесия за неприлична. Мериам избра да не отговаря на негативни коментари, но в един от коментарите отбеляза, че не възнамерява да угоди на всички.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес