“Милан“ атакува Мората и Санчес

Китайските собственици на „Милан“ не пестят пари, за да върнат старата слава на „росонерите“. След куп трансфери, чийто връх бе Леонардо Бонучи от „Ювентус“, италианският гранд пожела звезди на „Реал“ и „Байерн“.

Милан“ ще плати 70 милиона евро за Алваро Мората. Испанският нападател е твърда резерва в „Реал“, а доскоро блестеше в „Ювентус“ както и Бонучи. През лятото Мората бе желан от „Челси“ и „Манчестър Юнайтед“, но англичаните се отказаха. Ако се съгласи да отиде в „Милан“, нападателят ще получава по 175 000 евро седмично.

Изпълнителният президент на „Байерн“ Карл-Хайнц Румениге пък призна за разговори за Ренато Санчес. Баварците са склонни да пуснат португалския национал за два сезона под наем и „Милан“ да запази опция да го откупи срещу 45 милиона евро. „Байерн“ плати 35 милиона на „Бенфика“ за „Златното момче“ на европейския футбол, който обаче не се наложи в състава. Президентът на баварците Ули Хьонес пък заяви, че би дал още една година шанс на Санчес да покаже, че заслужава да е в клуба.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят