Милена Фучеджиева: Правителството не се ръководи от Янев и Радев, а от една Отровна двойка

Милена Фучеджиева

Писателката и журналист Милена Фучеджиева коментира във фейсбук политическите събития у нас през последните седмици. Според нея правителството не е ръководено от Янев и Радев, а една "отровна двойка", наследничка на т.нар. "Отровно трио".

Не разбирам нищо от трансплантации, но уважавам мнението на Стефан Командарев на базата на което Зенон Саркисиан е написал много смислен статус. Също така пенсионирането на проф. Кантарджиев е фарс. Ако можехте, бихте пенсионирали отдавна примерно Джо Байдън. Ама дори само за подобна мисъл по-умните и истински загрижените за националните си интереси, биха ви били през българските завистливи пръстчета.

Те са обучени в истината за българите - ако има корабокрушение и един българин има шанс да се спаси, другите ще го издърпат надолу да се удави с тях. Те го знаят, и вие го знаете, но това знание служи само на тях.

В момента България е управлявана от една особено отровна двойка, наследничка на Отровното трио - Завистта и Отмъщението. Правителството не е ръководено от Стефан Янев и Румен Радев, а от тази Отровна двойка. Тя е извадила голямата отровна коса и размахва наред. Явно вярва в чудеса, щом коси неща, които засягат човешки животи по особено директен начин. Добре. Ще гледаме Отровното шоу люпейки семки.

Повече от емоцията да сдъвчеш семката и да изплюеш люспата, няма да влагаме, защото така се прави когато се гледат спектакли на това ниво. Не се участва с чувства, а с отегчено от глупостта люпене на семки. Но понеже познаваме света доста издълбоко, категорично и този медицински микро 9-ти септември няма да завърши с национално щастие.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари