„Мис Лято” заминава на бал в Лондон

Избраха Марина Георгиева за красавицата на сезона

Разпитваха кандидатките за Дънов и за българския химн

Заедно с Габриела Василева ще се представят на Британско-българския бизнес бал

Председателят на журито на престижния национален конкурс “Мис Лято” д-р Смилен Смилов оглави жури, което се произнесе за новата красавица на лятото.

Победителката получи своята корона от друг именит стоматолог д-р Мартин Денчев, който пристигна специално от Варна, за да поднесе почитанията си и да постави лентата. Диамантеният спонсор Елена Кристиано (Christian of Roma) сложи короната на Марина Георгиева, която заедно с избраната за мис Лято - Лондон 2019 Габриела Василева са поканени да представят българската хубост по време на Британско-българския бизнес бал в Лондон на 11 октомври.

Самата Кристиано е почетна дама на този бал, който тази година ще събира средства за българските фолклорни формации в града на Нейно Величество. Всички членове на журито бяха облечени в оранжево, както и повечето от гостите.

Славка Каравелова, Силвия Хрисимова - Шонлебе, топ коафьорът Джордж Тодоров, Нери Русева, Далибор Стаменковски, Гери Тодорова, Лазарина Ротарова- atelier Upgrade, Ирена Велковска, Биляна Пецева, д-р Мартин Дечев се обединиха в името на един отличен избор за най-красивото и стилно лице на лятото.

Водещ на финала беше синът на Стефан Рядков - Михаил. Той даде микрофона на младата надежда на “Ара мюзик” Нанси, която освен, че пя прекрасно, бе облечена като истинска звезда.

Финалистките дефилираха с вечерните облекла на “Естрела кутюр”, като лично притежателката на марката Ирена Велковска надзираваше преобличанията и вървежа на кандидатките.

На деветте финалистки бяха зададени интелектуални въпроси, сред които такива за българския химн, за Петър Дънов и за математически загадки, с които всички се справиха. Сред гостите беше още и звездата от “Евровизия” Красимир Аврамов.

[modula id="3259792"]

Коментари

Задължително поле