Запорираха сметки и имоти на кмета на Септември Марин Рачев и съпругата му

Откриха ДНК следи от заподозрения за експлозията в Лион

Без тениска на бала, моля! Благотворителността ви да е по мярка…

Българка в Лион: В момента, в който е избухнала бомбата, чухме силните писъци

Международен трибунал на ООН постанови Русия незабавно да освободи арестуваните украински моряци

Защо възрастните китайци нямат ставни болки

Задържаха трима за трафик на човешки органи в Косово

Отравят реформатора Мидхат паша в тъмницата Русенският валия построил железница и болници, създал модерното земеделско стопанство Образцов чифлик

Тръмп прикани японски бизнес лидери да увеличат инвестициите си в САЩ

Кандидатите за мястото на Тереза Мей вече са петима

Откриха обесен изчезналия мъж от Благоевград

Медицински екип е нападнат в Гоце Делчев при обслужване на адрес

Най-малко 50 души са пострадали при взрив на тайландско пристанище

Трима от ранените при вчерашното нападение в Лион са все още в болница

Момчето Ран пожела да тече боза от паметник-чешма на Людмил Кирков (СНИМКИ)

Митко от „Фермата“ разказа шокиращи детайли за мутренското си минало

Настоящият футболен мениджър Митко от риалитито „Фермата“ не крие, че в миналото си е имал както поводи за гордост, така и тъмни моменти, с които не може да се хвали. Докато е бил десантчик, например, се е научил на лоялност към хората, с които се е сприятелява и че казаната дума е закон. Повод за тези му откровения стана предателството, което той изпита от действията на емигранта Роман. Въпреки че двамата станаха близки, младежът не се поколеба да го избере за първи дуелист и с това сериозно да застраши последващото му участие във формата.

Наред с миналото си на десантчик, Митко е имал и доста по-мътен период в живота си, в който дори се е озовавал на косъм от смъртта. Фермерът е бил част от мутренска групировка, в която едва е оцелял. Митко признава, че често се е случвало да стреля по хора, а и към него неведнъж са летели куршуми. Освен това бил с издадена смъртна присъда и е станал жертва на отвличане.

„Докато бях похитен, се молех да ме убият. Бяха три кошмарни дни, в които постоянно припадах, свестяваха ме и се опитваха да ми режат пръстите. Накрая ме закараха до една река и ме изхвърлиха в тръстиката. Това е моментът, в който животът ми мина на лента, след като чух изщракване на помпа над главата си. Осъзнах, че съм жив, когато чух как колата се отдалечава. Така преживях смъртта си“, разказа Митко.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.