Михаела Филева и Максим Ешкенази заедно за „Музика под звездите“

Поп музиката среща класиката в Летния театър на Пловдив

Хитови песни на изпълнителката ще прозвучат със симфоничен оркестър

Представят любими произведения от мюзикъли и филми 

Михаела Филева и диригентът Максим Ешкенази се събират отново за голям концерт тази неделя в Летен театър Бунарджика - Пловдив.

Концертът ще oбедини над 60 музиканти, между които лайв група и симфоничен оркестър. Партньор на Михаела в част от изпълненията ще бъдe баритонът Валери Труманов.

Филева неведнъж е делила сцена с диригента Максим Ешкенази. Заедно са представяли популярни нейни песни, оркестрирани за симфоничен оркестър и любими произведения от мюзикъли и филми.

В “Музика под звездите” ще чуем “Инкогнито”, “Опасно близки”, “Латино сеньорита” в изпълнение на лайв група, “Нова страница” ще прозвучи само с акомпанимент на пиано, за “И аз съм тук” към бенда ще се присъедини щрайх, а емблематичната “Приливи и отливи” ще прозвучи за първи път в изпълнение на симфоничен оркестър.
Във втората част на концерта публиката ще се наслади на любими произведения от мюзикъли и филми ще и види Михаела в по-различна светлина, заедно с Валери Труманов.

Концертът “Музика под звездите” премахва границите между популярната музика и класическото изкуство. Философията на събитието е, че музиката общува без предразсъдъци, като прави хората щастливи.
Концертът “Музика под звездите” е с начален час 18:00. Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

Коментари

Задължително поле