Михаела Филева отново до Павел

Михаела Филева и бившият й приятел Павел Николов, си качиха обща снимка, часове след началото на музикалния формат "Гласът на България", в който и двамата изпълнители взимат участие.

Михаела е в ролята на жури и за първи път сяда на един от 4-те "горещи" стола, докато Павел за поредна година води предаването заедно с дуетната си половинка Венци Венц.

Двамата се разделиха през 2016-та след дългогодишна връзка и от тогава неведнъж са се засичали на публични събития. В интервю пред Мон дьо, Павел сподели, че са в много добри и приятелски отношения и дори разкри, че до него има нова жена.

Казва се Кристина. Прекрасен, изумителен човек. Тя е представител на онази стара порода жени, които наистина изпитват повече удоволствие от грижата, която полагат за човека до себе си, от колкото от грижата, която получават“, сподели още тогава рапърът.

Колкото до Михаела, само преди дни тя публично отрече слуховете , че между нея и родния ни тенисист Григор Димитров има каквато и да е връзка. Певицата призна, че като българка е горда с успехите му, но дори не го познава лично.

Коментари

Задължително поле