Михаела Филева: Гордея се с успехите на Григор Димитров и това е всичко

Певицата официално отрече слуховете, че между нея и родния ни тенисист има връзка.

Преди няколко дни, Гришо публикува в Instagram кадър от фитнес залата, на който името на изпълнителката е отбелязано. В последствие се оказа, че тенис звездата просто обича да слуша нейните песни, докато тренира и се подготвя за следващия си мач.

Михаела Филева обаче, взе нещата в свои ръце и публикува следното в профилите си в социалните мрежи:

"Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в "медиите", ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив - разпространяват слухове, не е истина".

По този начин изпълнителката категорично отрече, че мъжът до нея е Гришо. Не е и известно дали Михаела има нова любов, след раздялата й с Павел, дуетната половинка на Венци Венц.

Колкото до Гришо и Никол Шерцингер, за пореден път се спекулира за раздяла между тях, но нито един от двамата не е потвърдил или отрекъл новината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица