Мишел Пфайфър едва свързва двата края

След повече от 30 години брак с известния сценарист и продуцент Дейвид Е. Кели, Мишел Пфайфър реши да участва в един от неговите проекти. Става дума за сериала "Margo's Got Money Troubles", базиран на едноименната книга на американската писателка Руфи Торп.

„2025 година е страхотно начало! Развълнувана съм да се присъединя към такава невероятна компания“, написа Пфайфър в Instagram и тагна колегите си, с които ще работи заедно, Никол Кидман и Ел Фанинг.

В центъра на историята е млада майка, която едва свързва двата края. Когато нейният отчужден баща й предлага помощ, тя отваря акаунт в платформата OnlyFans, като приема само неговите съвети за публичните си изяви. Младата жена става много успешна, но в крайна сметка се пита дали славата в интернет няма твърде висока цена.

Досега Мишел Пфайфър отказваше да работи със съпруга си, за когото веднъж каза, че "никой не пише по-добре за жените от него", тъй като се страхуваше, че това ще застраши брака им. „Виждала съм много двойки, които имат страхотен брак, след това работят заедно, а на следващата година подават молба за развод“, каза тя пред The ​​New Yorker през 2021 г. За радост на много фенове Мишел промени решението си и съдейки по успеха на предишните проекти на Кели и актьорския състав, можем да очакваме голям телевизионен хит.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица