Папата анатемоса преяждането

Засилват контрола срещу нерегламентираното изгаряне на отпадъци

Не пускат Михайлов да си тръгне от БФС

Сирийската армия влезе в град Ракка

Ердоган не желае да се срещне с Помпео и Пенс в Анкара, а само с Тръмп

Лия прави клип на култова своя балада Със „Сини очи“ певицата стартира издаването на поредица от шлагерни сингли, които ще събере в албум

Д-р Мариян Иванов: Помогнете на имунната си защита през есента и зимата Билкови и хомеопатични средства държат вирусите и бактериите надалече

Новият посланик на САЩ Херо Мустафа пристигна в България

Ким Чен-ун изкачи на бял кон свещената за корейците планина Пектусан (СНИМКИ)

Добричката болница с нова апаратура за 104 000 лв.

Цацаров и Гешев са на посещение в САЩ

Дмитрий Песков: Уважаваме правото на Турция да се защитава чрез операцията в Сирия

Армията изкара 70 бойни машини на учение в Ново село

Чуждите посланици, говорещи български език, учредиха свой клуб

Млад икономист на 2017 г. избират Съюзът на икономистите и ПУ „Паисий Хилендарски“

„Икономическото неравенство в 21-ви век“ е темата на националния конкурс за млад икономист №1 на 2017 г., обявен от Съюза на икономистите в България и Факултета по икономически и социални науки на ПУ „Паисий Хилендарски“. В надпреварата за куп парични и предметни награди могат да се включат ученици, студенти, докторанти и асистенти от български и европейски университети и то без ограничения на специалността и млади предприемачи на възраст до 29 години.

Специална награда от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ ще получат учениците в случай, че успеят да се класират на челните три места. Те ще могат да си изберат специалност в Икономическия факултет, която да изучават без конкурсен изпит с изрично решение на Академичния съвет на вуза. Същото право ще имат и участниците в конкурса, удостоени с някоя от специалните награди на фирми и организации, ако представената разработка е свързана с тяхната дейност.

Крайният срок за подаване на докладите с обем до 10 стандартни печатни страници е 11 май, а тържественото награждаване ще е на 10 юни – в навечерието на Деня на икономиста. Докладите се изпращат паралелно по имейл и по пощата, като името на автора не бива да присъства в самата разработка. „Ако имате познания и интереси в областта на икономиката, предприемачеството и социалните системи, проявявате лично отношение към обявената тема и желаете да изявите Вашето становище и предложение за решение по проблема, конкурсът е шанс да го споделите“, призовават организаторите.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.