Моника Белучи се снима като кабаретна дива

Почитателите й са във възторг

56-годишната Моника Белучи стана главният герой на 30-ия празничен брой на американското издание на списание "Sorbet" . Редакторите на изданието отбелязват, че през последните 30 лета Моника е изминала дългия път от звезда на модния подиум до истинска икона на италианското кино и Холивуд,  участвайки в повече от 60 филма.

В подготовката за юбилейния брой на списанието Моника Белучи участва в поразителна фотосесия в стил кабаре. В кадъра актрисата се появява най-вече в рокли, изработени от лъскави и сатенени материи и с пищни ретро стайлинги. Флиртът на Моника се допълва от големи искрящи бижута от марката Cartier. Снимките са направени от модния немски фотограф Елен фон Унверт.

И ако кадрите от тази фотосесия се появиха в мрежата преди няколко дни, то клипът, специално заснет за издаването на 30-ия брой на списание "Sorbet", беше публикуван само за един ден. В това видео Моника Белучи пробва образа на Мадона от видеоклипа към култовата й песен "Material Girl", която е визитната картичка на певицата. В краткото видео Моника танцува на сцената, заобиколена от млади мъже, които й се възхищават.

"Красиви мъже, ослепителни диаманти, изискани пера, хиляди искри и пръски от славата на Мадона", така създателите описаха новото видео с участието на Белучи.

Самата Моника вече обяви пускането на юбилейния брой на списанието на страницата си в Instagram, което предизвика възторг сред интернет потребителите по целия свят. Феновете бяха възхитени от образа на Белучи в новата фотосесия и отбелязаха, че времето няма власт над нейните прелест и красота.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес