На 27 март 2019 да почерпят

Кубрат Пулев – целувка за милиони?

Борисов: Писах на премиерите на Гърция, Испания, Ирландия, Португалия, Словакия и Хърватия да подкрепят усилията ни за справедливи мерки по пакета “Мобилност”

Пука им на циганите, че сме профукали 1 милиард за тях Красимир Каракачанов организира кръгла маса за циганизацията на България

Продават хижа и хотел на ВМЗ-Сопот Към един от имотите има планинско пасище от 1,1 млн. кв.м

НАП проверява сделките на „Артекс“ (обзор) Антикорупционната комисия изисква документи от фирмата за 4 години назад

Вижте евтиния апартамент от „Артекс“ на зам.-министъра на енергетиката Красимир Първанов

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 27 март 2019

Укрепването на свлачището по пътя Смолян – Мадан започва до лятото

700 превозвачи блокират Страсбург Шествие ще затвори и центъра на София

Рекорден ръст на потребителските заеми Спестяванията на гражданите в банките нараснаха с 4 млрд. лв.

Бисер Лазов, основен свидетел по делото “КТБ”: Цветан Василев плащаше на Иван Костов и дъщеря му (обзор) Банкерът беглец давал по 25 000 лв. на месец на бившия премиер до фалита през 2014 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 27 март 2019

Макрон продаде на Китай 300 „Еърбъс“-а

Стартира седмият сезон на „Футбол за приятелство“ Началото бе дадено от Газпром, официален спонсор на Шампионска лига

МРРБ одобри проект за над 2 млн. лв. на община Свищов

Стопанската академия в Свищов

Община Свищов получава 100 % безвъзмездна финансова помощ по проект „Обновяване на обекти на образованието в Община Свищов“. Проектното предложение е част от Инвестиционната програма на Община Свищов и Интегрираният план за градско възстановяване и развитие.
Обща стойност на проекта е 2 421 240 лева и с продължителност 24 месеца.

Разработката е насочена към обновяване и развитие на образователната инфраструктура и съобразяването ѝ със съвременните потребности.
Предвидени са интервенции в детски градини и училища. В ЦДГ „Радост“ ще се монтира нов асансьор, нови метални евакуационни стълбища по късите страни на сградата. Предвижда се ремонт на котелното помещение, на двора на забавачката, на санитарни възли и други дейности.
В ЦДГ №1 „Васил Левски“ ще се постави топлоизолация на стени и покрив, подмяна на осветление, ремонт на двора на градината и на санитарни възли.

За ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в село Овча Могила предстои подмяна на прозоречна дограма, поставяне на енергоспестяващо осветление, топлоизолация на стени, инсталиране на котел на пелети, ремонт на покрив, стълбища и санитарни помещения, осигуряване на достъп за хора в неравностойно положение и др. дейности.
С изпълнението на заложените мерки ще бъдат осигурени по-добри условия за обучение на близо 400 деца посещаващи включените детски заведения и по-добри условия за работа на над 40 учители.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.