Мъж си отряза ушите, носа и езика, за да прилича на извънземно

35-годишният французин обяви, че не принадлежи към човешкия вид

35-годишният французин Антъни Лофредо, отряза ушите си, общо четири пръста от двете си ръце, носа си наполовина, раздели езика си на две и обяви, че ще покрие цялото си тяло от глава до пети в черно мастило (включително бялата част в очите).

Татуистът е категоричен, че не иска да има общо с човешката раса и се кръсти Black Alien (Черният извънземен, бел. авт). 
Интересът към Черния е огромен – той вече има милиони последователи в социалните мрежи, а междувременно психолози предупреждат родителите да бъдат особено мнителни и да не оставят децата си без контрол в Мрежата, защото е възможно да поискат подобна метаморфоза. Нещо повече, психиатри във Франция с половин уста казват, че най-вероятно Лофредо е развил психиатрично заболяване. 

Изглежда Лофредо няма никакво намерение да приключва с ампутациите, а дори е планирал отново да ляга под ножа. Той иска да завърши метаморфозата си с пълно прикриване, нанасяйки черно мастило върху всеки инч от кожата си. Модификациите на тялото, които е направил досега, включват ампутация на пръсти, отстраняване на уши и части от носа и устните, черепни импланти, отстраняване на части от дермата му, отстраняване на скалпа му и мастилени инжекции във външната мембрана на очните му ябълки . И все пак, след всичко това, Лофредо смята, че трансформацията му в момента е едва на 65%.

Тези видове интервенции се наричат екстремни модификации на тялото, те са изцяло доброволни, нетрадиционни и срещат малко социално разбиране. Процедурите често изискват специализирани хирургични процедури и могат да бъдат необратими. 

Лофредо обаче не се смята за странен, а обяви себе си за... художник.

“Аз съм артист, който притежава безгранична артистична еволюция”, хвали се французинът, който с всеки изминал ден наподобява все повече комотски варан или змия, отколкото извънземно.

Черния твърди, че следващата процедура, която е планирал, е ампутацията на крак, който ще да бъде заменен с биомеханича протеза. 

Известният ютубър Рене ЗЗ, който също има милиони последователи, го критикува открито и предупреждава децата, които са му фенове, да не правят това у дома си. 

Нещо повече, Рене обяви, че Черния вече не е интересен, а върви към тотално унищожение на единственото, което му е останало – неговия живот и здраве.

Познати на Извънземното са категорични, че преди да започне опасния си проект, Лофредо е бил нормално изглеждащ мъж. Той е работил като охранител в дискотека. На 26 години нещо се случва с него, но какво е преживял – само той си знае. Оттогава започва да променя тялото си с радикални интервенции. Първият скалпел е „играл“ по езика му – Антъни го реже на две, за да прилича досущ на гущер. Това обаче никак не го задоволява – следват ампутация на носа, ушите и пръстите. В интервю за испанския вестник El Periódico от Черния извънземен споделя, че тези трансформации всъщност го карат да се чувства по-добре.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес